Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
18 Απριλίου 2024

Αλέκος Δεσύλλας ο “Δούρειος ίππος” της ΝΔ στην υποψηφιότητα Σπύρου;

Τα “γαλάζια μποφόρ” φυσάνε ήδη στο Ιόνιο

Δεν έχουν τελειωμό τα σενάρια στην “γαλάζια παράταξη” που βλέπουν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο 24ωρο. Η ΝΔ μετράει ήδη στο ενεργητικό της την σκληρή εσωκομματική κόντρα μεταξύ Τζιτζικώστα-Ιωαννίδη και τα …μποφόρ άρχισαν να φυσάν και στο Ιόνιο.

Οι “ανατροπές” διαδέχονται η μία την άλλη και οι “αποκαλύψεις”  συμπληρώνουν το παζλ της συνέντευξης  Δημήτρη Πετρόπουλου στον ραδιοφωνικό σταθμό prisma 95,1.  Την υποψηφιότητά του εκ νέου ανακοίνωσε ο πρώην βουλευτής Κέρκυρας της ΝΔ κι “αντάρτης” στη περιφέρεια το 2010 κ. Αλέκος Δεσύλλας  σε τοπικό site της Κέρκυρας, τονίζοντας ότι η υποψηφιότητά του  δεν στηρίζεται από κανένα κόμμα.

Παρά τις διαβεβαιώσεις τους όμως φήμες θέλουν να  έχει στήριξη από μεγάλο μέρος στελεχών της Συγγρού και τοπικών οργανώσεων της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, αλλά και μελών  του πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑΣΟΚ στην Κέρκυρα. Επίσης, πληροφορίες -για την ώρα μη διασταυρωμένες- θέλουν και περιφερειακό σύμβουλο του κ. Σπύρου να προσχωρεί στο υπό διαμόρφωση ψηφοδέλτιο που υποστηρίζεται “σφόδρα” κι από τη Λευκάδα.

Ο ίδιος  ο Σπύρος Σπύρου δείχνει να μην  πτοείται από την νέα κατάσταση, όπως τείνει να διαμορφωθεί, κι είναι αποφασισμένος να μην κάνει πίσω, αφού έχει πλέον εξασφαλίσει ικανό -κατά την γνώμη του- αριθμό στελεχών που τον υποστηρίζουν. Μάλιστα  στο ψηφοδέλτιό του θεωρείται δεδομένη η υποψηφιότητα του Αντιπεριφερειάρχη  Λευκάδας  Θοδωρή Βερύκιου.

Η διακήρυξη του συνδυασμού «Κίνηση Επτανησίων Πολιτών» στην οποία τονίζεται μ.α.  ότι «η νέα κίνηση αποσκοπεί στο να πετύχει μέσα από ρήξεις και ανατροπές, την οριστική αλλαγή της παρούσας κατάστασης»

Μετά από έντονο προβληματισμό και με μοναδικό κίνητρο το ενδιαφέρον μας για το παρόν και το μέλλον της Περιφέρειας μας των ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ και των κατοίκων της, ανακοινώνουμε σήμερα την συμμετοχή μας, με ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο στις Περιφερειακές Εκλογές του Μαΐου 2014.

Η αναγκαιότητα της συγκρότησης ΕΝΙΑΙΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ μέσα από την κοινωνία χωρίς κομματικές ταμπέλες, με πρόσωπα έντιμα, έμπειρα, ενταγμένα στον κοινωνικό ιστό, με ριζοσπαστικές ιδέες, αλλά και με την ενεργό συμμετοχή νέων και άφθαρτων προσώπων, αποσκοπεί στο να πετύχουμε μέσα από ρήξεις και ανατροπές, την οριστική αλλαγή της παρούσας κατάστασης.

Οι βασικοί μας στόχοι μεταξύ άλλων είναι:

Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΣ

Η ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΣ

Η ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ.

Στις σημερινές δύσκολες οικονομικές συνθήκες της χώρας μας, που περιορίζουν σημαντικά τις δυνατότητες μας άντλησης Εθνικών Οικονομικών Πόρων, η αξιοποίηση των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και ιδιαίτερα της προβλεπομένης από την Κοινοτική Νομοθεσία ειδικής ενίσχυσης των μικρών νησιών, αλλά και της εισροής οικονομικών πόρων από την παγκόσμια αγορά με μισθωτικές συμβάσεις μεγάλης διάρκειας, με προδιαγραφές και όρους, που θα διασφαλίζουν απόλυτα και δεσμευτικά τα συμφέροντα του τόπου μας και του Λαού μας, θα πρέπει να αποτελέσουν, τις βασικές οικονομικές πηγές για την ανάπτυξη της Περιφέρειας μας.

Καλούμε τον ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΟ ΛΑΟ, να μας περιβάλει με την εμπιστοσύνη του, αγωνιζόμενος μαζί μας, για την ενδυνάμωση και ταχύρρυθμη ανάπτυξη της ΙΟΝΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΣ.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights