Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
20 Απριλίου 2024

Yποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας ο Δημήτρης Πετρόπουλος;

Χωρίς τελειωμό οι εκπλήξεις  από την τοπική ΝΟΔΕ της Λευκάδας. Έτσι, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας εκτός από «άτυχους» ανέδειξε και πιο τυχερούς!!!

«Νέα σενάρια» θέλουν το φλουρί της υποψηφιότητας για τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας στο ψηφοδέλτιο της κυβερνητικής παράταξης του κ. Σπ. Σπύρου να έπεσε όλως τυχαίως (;) στον πρόεδρο της τοπικής ΝΟΔΕ κ. Δημήτρη  Πετρόπουλο.

Αρχικά αντιμετωπίσαμε με δυσπιστία την έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών, όμως ψάχνοντας λιγάκι τον «καπνό» βρήκαμε στο διαδίκτυο αρκετές πρόσφατες φωτογραφίες του κ. Πετρόπουλου δίπλα σε πρωτοκλασάτα στελέχη της ΝΔ. Από την άλλη, ο «απείθαρχος» νυν Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας κ. Θοδωρής Βερύκιος από καιρό δείχνει αδιάφορος στο ενδεχόμενο αντικατάστασής του, αφού η στελέχωση της θέσης χωρίς την απαραίτητη χρηματοδότηση, μόνο πονοκεφάλους του δημιούργησε σε όλη την προηγούμενη θητεία του.

Τελικά, ο πολιτικός χρόνος μέχρι τον Μάιο συμπυκνώνεται από γεγονότα αντιστρόφως ανάλογα του υπολοιπόμενου χρονικού του μεγέθους, με αποτέλεσμα, λίγο πριν κόψουμε το «νήμα» των εκλογών, οι ανατροπές να διαδέχονται η μία την άλλη και το ενδιαφέρον να παραμένει αμείωτο μέχρι την τελευταία στιγμή.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

1 Σχόλιο

  1. ΜΗΝ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΩΡΙΝΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΜΕ ΠΟΙΟΝ ? ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟ ΝΙΑΟ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights