Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
25 Αυγούστου 2019

Θανάσης Καββαδάς: Δεν θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος

Επιβεβαιώθηκε το χθεσινό ρεπορτάζ του meganisinews.gr

Το meganisinews.gr είχε αναρτήσει χθες 17/2/2014: Απέσυρε το ενδιαφέρον του για υποψηφιότητα στον Δήμο Λευκάδας ο Θανάσης Καββαδάς. Ψάχνουν (;) νέο υποψήφιο δήμαρχο για τη Λευκάδα στη ΝΔ.

Με σημερινή του ανακοίνωση ο Δημοτικός Σύμβουλος Θανάσης Καββαδάς δηλώνει ότι δεν θα είναι τελικά υποψήφιος για τον Δήμο Λευκάδας:

 

Σχετικά με τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, και τις συζητήσεις που αναπόφευκτα προκλήθηκαν περί υποψηφιότητάς μου, αν και εγώ προσωπικά ουδέποτε ανακοίνωσα επίσημα την υποψηφιότητα, αισθάνομαι υποχρεωμένος να ανακοινώσω τα εξής:

Η ενασχόλησή μου με τα κοινά αποτελούσε και αποτελεί για μένα ύψιστο καθήκον και τιμή απέναντι στη Λευκάδα. Όμως, στην παρούσα χρονική στιγμή, καθαρά προσωπικοί λόγοι, με υποχρεώνουν να μην λάβω μέρος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ως υποψήφιος Δήμαρχος.

Πεποίθησή μου, ήταν και παραμένει, να προσφέρω στον τόπο μου. Για το λόγο αυτό, με στενούς συνεργάτες και φίλους μου, ξεκινήσαμε τον προβληματισμό μας για τη δημιουργία ενός ανεξάρτητου και πολυσυλλεκτικού συνδυασμού, που θα έδινε λύση στα χρόνια και κυρίως στα καθημερινά προβλήματα του τόπου. Οφείλω να ομολογήσω ότι τα μηνύματα και τα σχόλια που παίρναμε από τους Λευκαδίτες, ανεξάρτητα από κομματική προέλευση, ήταν θετικά, συγκινητικά και ενθαρρυντικά.

Αποτελεί πραγματικά μεγάλη τιμή για μένα η πρόταση περί υποψηφιότητάς μου. Ευχαριστώ από καρδιάς τις δυνάμεις και τους πολίτες που με επέλεξαν και με στήριξαν.

Λυπάμαι τελικά γιατί, όπως ανέφερα, προσωπικοί λόγοι δεν μου επιτρέπουν να υλοποιήσουμε αυτή την προσπάθεια. Παραμένω, όμως, ενεργός πολίτης, γιατί αγαπώ τον τόπο μου και δεσμεύομαι να συνεχίσω να προσφέρω στα κοινά, πάντα ανιδιοτελώς και πάντα παρών , εκπληρώνοντας το χρέος μου – ένα χρέος ζωής –   απέναντι στους πολίτες.

Αθανάσιος Καββαδάς

Δημοτικός Σύμβουλος

0 Shares

Σχετικά άρθρα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π.Ε. ΛΕΥΚΑΔΑΣ: Η μάχη για το μπλοκάρισμα και την ακύρωση της αυτοαξιολόγησης συνεχίζεται

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π.Ε. ΛΕΥΚΑΔΑΣ                            «ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΣ»               Γ. Μεσσήνη 7,  31100  Λευκάδα                                 Τηλ.- Fax: 2645026165 – Κιν. 6974815958 Εmail: sepelefkadas@yahoo.gr  ΔΕΛΤΙΟ […]

Η επιστολή παραίτησης του πρώην διοικητή ΟΓΑ κ. Ξενοφώντα Βεργίνη

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                   Αθήνα  07/05/2015 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ                                     Αρ. Πρωτ: 264 ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΠΡΟΣ: Αν. Υπουργό Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *