Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
25 Αυγούστου 2019

Επιμελητήριο Λευκάδας: Σεμινάριο με θέμα «Εργατική και Ασφαλιστική Νομοθεσία και η εφαρμογή της στην Μισθοδοσία»

Υλοποίηση Σεμιναρίου με θέμα
«Εργατική και Ασφαλιστική Νομοθεσία και η εφαρμογή της στην Μισθοδοσία»

Το Επιμελητήριο Λευκάδας κάνει γνωστό ότι το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 9:30 πμ θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του φορέα (Γολέμη 5-7 2ος όροφος – πάνω από το Λιμεναρχείο Λευκάδας) σεμινάριο με θέμα “Εργατική και Ασφαλιστική Νομοθεσία και η εφαρμογή της στην Μισθοδοσία”.

Πιο συγκεκριμένα, θα παρουσιαστούν όλες οι πρόσφατες αλλαγές που αφορούν την εργατική και ασφαλιστική νομοθεσία (Ν.4046/2012 & Ν.4093/2012, Μειώσεις Μισθών – Οικειοθελείς Παροχές, Ηλεκτρονική Υποβολή Εντύπων,Πρόστιμα Ι.Κ.Α. – Σ.ΕΠ.Ε.), καθώς και θέματα μισθοδοσίας υπαλληλικού προσωπικού (λύσεις σε επίκαιρα θέματα, παραβάσεις Ι.Κ.Α. – Επ. Εργασίας, λύσεις για χειρισμό αδείας & ασθενείας, άδεια – ασθένεια – απουσία, ημέρες ασφάλισης σε μερική απασχόληση).

Το σεμινάριο διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Σύλλογο Λογιστών – Φοροτεχνικών Λευκάδας, θα διαρκέσει από τις 9.30 μέχρι τις 13.00 και η παρακολούθησή του θα είναι ΔΩΡΕΑΝ για κάθε ενδιαφερόμενο.

Για τη Διοικητική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Σκιαδαρέσης

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Eπανέρχονται τα σενάρια κατάργησης-συγχώνευσης των ΤΕΙ Ιονίων Νήσων. Επαναφέρουν νέο σχέδιο Αθηνά συμπεριλαμβανομένου και του ΤΕΙ στην Λευκάδα

Συνεχίζουν την “αποδόμηση” της  Περιφέρειας Ιονίων Νήσων Μετά τη μεταφορά της αρμοδιότητας της συντήρησης της πλωτής  γέφυρας στη Λευκάδα και […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *