Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
10 Δεκεμβρίου 2022

Επιμελητήριο Λευκάδας: Σεμινάριο με θέμα «Εργατική και Ασφαλιστική Νομοθεσία και η εφαρμογή της στην Μισθοδοσία»

Υλοποίηση Σεμιναρίου με θέμα
«Εργατική και Ασφαλιστική Νομοθεσία και η εφαρμογή της στην Μισθοδοσία»

Το Επιμελητήριο Λευκάδας κάνει γνωστό ότι το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 9:30 πμ θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του φορέα (Γολέμη 5-7 2ος όροφος – πάνω από το Λιμεναρχείο Λευκάδας) σεμινάριο με θέμα “Εργατική και Ασφαλιστική Νομοθεσία και η εφαρμογή της στην Μισθοδοσία”.

Πιο συγκεκριμένα, θα παρουσιαστούν όλες οι πρόσφατες αλλαγές που αφορούν την εργατική και ασφαλιστική νομοθεσία (Ν.4046/2012 & Ν.4093/2012, Μειώσεις Μισθών – Οικειοθελείς Παροχές, Ηλεκτρονική Υποβολή Εντύπων,Πρόστιμα Ι.Κ.Α. – Σ.ΕΠ.Ε.), καθώς και θέματα μισθοδοσίας υπαλληλικού προσωπικού (λύσεις σε επίκαιρα θέματα, παραβάσεις Ι.Κ.Α. – Επ. Εργασίας, λύσεις για χειρισμό αδείας & ασθενείας, άδεια – ασθένεια – απουσία, ημέρες ασφάλισης σε μερική απασχόληση).

Το σεμινάριο διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Σύλλογο Λογιστών – Φοροτεχνικών Λευκάδας, θα διαρκέσει από τις 9.30 μέχρι τις 13.00 και η παρακολούθησή του θα είναι ΔΩΡΕΑΝ για κάθε ενδιαφερόμενο.

Για τη Διοικητική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Σκιαδαρέσης

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Γιώργος Καλούδης: Υποβαθμισμένη πολιτικά και επτανησιακά η διαδικασία ορκομωσίας της νέας Περιφερειακής Αρχής

12-8-2014 ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΑ  Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ  ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΥ. Για τη διαδικασία ορκωμοσίας το Σάββατο 9-8-2014 […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *