Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
15 Απριλίου 2024

«Πράσινο Φως» για τη λειτουργία του ΚΤΕΟ στην Κέρκυρα

Από την προσεχή Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου θα επαναλειτουργήσει το Δημόσιο Κ.Τ.Ε.Ο της Π.Ε. Κέρκυρας, όπου θα γίνονται επιθεωρήσεις και έλεγχοι όλων των οχημάτων (επιβατηγών, φορτηγών και λεωφορείων), εκτός των δικύκλων.

Το Κέντρο Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων θα βρίσκεται ξανά στις υπηρεσίες του Κερκυραίου πολίτη, μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών πιστοποίησης και την προμήθεια των απαραίτητων μηχανημάτων σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση 20794/2222/3-5-2012, περί «καθορισμού των όρων και προϋποθέσεων της ορθής λειτουργίας των Δημόσιων Κ.Τ.Ε.Ο.»

Ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Κέρκυρας, Χρήστος Σκούρτης, τόνισε ότι το «ΚΤΕΟ θα εξυπηρετεί τους Κερκυραίους πολίτες από την αρχή της προσεχούς εβδομάδας. Τα οχήματα θα προσκομίζονται προς έλεγχο σε συνεννόηση με το Κέντρο, ώστε να αποφεύγεται η ταλαιπωρία του πολίτη. Κάναμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε το Δημόσιο ΚΤΕΟ να πληροί τους νέους όρους και να εξασφαλιστεί η απαραίτητη πιστοποίηση. Όλα αυτά  έγιναν», κατέληξε ο κ. Σκούρτης, «σε μια χρονική στιγμή που πολλά ΚΤΕΟ σε όλη την Ελλάδα παραμένουν κλειστά».

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι οδηγοί – ιδιοκτήτες των οχημάτων μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα των ΚΤΕΟ (26613-63100), τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Μια (1) θέση Γεωπόνου στην Π.Ε. Κέρκυρας

Κέρκυρα 23 Ιουλίου 2013   ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ –ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                        Η Διεύθυνση Διοίκησης, της Περιφερειακής Ενότητας […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights