Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
18 Οκτωβρίου 2018

Έλεγχος για τις συνθήκες υγιεινής διαβίωσης των σεισμόπληκτων κατοίκων και της λειτουργικότητας των σχολείων στην Κεφαλονιά

Στελέχη της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στην Κεφαλονιά

Στην Κεφαλονιά έχει μεταβεί ο Γενικός Διευθυντής Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, Νικήτας Καραλής, προκειμένου να συμμετάσχει στις συσκέψεις του Συντονιστικού Οργάνου, με αντικείμενο την αποκατάσταση των δρόμων που έχουν καταστραφεί από τους σεισμούς και τη διερεύνηση τρόπων άμεσης βοήθειας στους πληγέντες.

Επίσης, στην Κεφαλονιά βρίσκεται και η Γενική Διευθύντρια Εσωτερικής Λειτουργίας της Π.Ι.Ν. Αγγελική Μαργαρίτη, η οποία θα συμμετάσχει στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, με θέμα την τροποποίηση του προϋπολογισμού για το 2014 και την τροποποίηση του ετήσιου προγράμματος δράσης της Π.Ι.Ν., προκειμένου να διατεθεί μεγαλύτερο ποσό στην Π.Ε. Κεφαλληνίας και Ιθάκης για τη συντήρηση του οδικού δικτύου και να αντιμετωπιστούν οι ανάγκες που προέκυψαν μετά το σεισμό.

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ

Έλεγχος για τις συνθήκες υγιεινής διαβίωσης των σεισμόπληκτων κατοίκων

Επειγόντως μεταβαίνουν στην Κεφαλονιά η Γενική Διευθύντρια Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, Κική Παυλοπούλου, ο Διευθυντής Υγείας, Κυριάκος Κατσώρας και ο Επόπτης Υγείας, Γιώργος Ναούμ, για να εξετάσουν από κοντά τις συνθήκες υγιεινής των υδάτων αλλά και διαβίωσης των σεισμόπληκτων κατοίκων.

Η λειτουργικότητα των σχολείων

Στην Κεφαλονιά, κατά τη διάρκεια του δεύτερου ισχυρού σεισμού, βρισκόταν ο αρμόδιος για θέματα Παιδείας Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης, Χρήστος Ανθης, ο οποίος είχε μεταβεί στο νησί προκειμένου να συνεργαστεί με τους αρμοδίους για το ζήτημα της λειτουργικότητας των σχολείων.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *