Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
26 Απριλίου 2024

Έλληνες Ευρωπαίοι Πολίτες: Ο Σόϊμπλε κρατά την Ελλάδα στον Άδη

Με αφορμή το δημοσίευμα του Der Spiegel όπου αναφέρεται πως ο κ. Σόιμπλε επιθυμεί τρίτο πακέτο για την Ελλάδα, ο ευρωβουλευτής και Πρόεδρος των “Ελλήνων Ευρωπαίων Πολιτών” Γιώργος Χατζημαρκάκης, δήλωσε:

Με την πρόταση του για τρίτο πακέτο ο κ. Σόιμπλε κρατάει την Ελλάδα στον Άδη. Η Ελλάδα χρειάζεται τρία ξεκάθαρα βήματα: Επιμήκυνση για 50 χρόνια, όπως εκείνη της μεταπολεμικής Γερμανίας, κατέβασμα του επιτοκίου σε σχεδόν μηδενικά επίπεδα και τέλος μ’ ένα επιλεκτικό κούρεμα. Μόνο έτσι μπορεί να είναι βιώσιμο το χρέος”, τόνισε ο κ. Χατζημαρκάκης.

Αναφερόμενος στην Τρόικα είπε πως πρέπει να δοθεί τέλος στο ρόλο της στην Ελλάδα και να υπάρξει πολιτική διαπραγμάτευση για το χρέος. Ο ευρωβουλευτής μιλώντας σήμερα το πρωί στο Ράδιο Θεσαλονίκη 94,5 και στην εκπομπή του Στέφανου Διαμαντόπουλου, επεσήμανε επιπλέον πως πρέπει να τερματιστεί η αλαζονεία των Γερμανών και η αποικιακού χαρακτήρα πολιτική. “Οι πολίτες έχουν κουραστεί από την κατάσταση αυτή και είναι προφανές πως η Ελληνική πλευρά οφείλει να θέσει στο τραπέζι με ξεκάθαρο τρόπο την αποπληρωμή του κατοχικού δανείου”, υπογραμμίζει ο κ. Χατζημαρκάκης.

link για τηλεοπτική χρήση

http://we.tl/EVn5SZkEKe

link για διαδικτυακή χρήση

https://www.youtube.com/watch?v=YVrZailbH20

link για ραδιοφωνική χρήση

http://we.tl/kfwZkZLDF7

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights