Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
21 Απριλίου 2019

Αντιπρόεδρος του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων και επίσημα ο συμπατριώτης μας δημοσιογράφος, Γιάννης Πολίτης

Το άρθρο (ρεπορτάζ) που ακολουθεί αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα lefkadapress

Ως αντιπρόεδρος λοιπόν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, του ανατέθηκε από τη Διοικούσα, η Κεφαλονιά μια και πρόκειται για το νησί που το ΤΕΙ αντιμετωπίζει αυτή την εποχή το μεγαλύτερο πρόβλημα με το τμήμα των Δημοσίων Σχέσεων να μη δέχεται πλέον φοιτητές. Η αποστολή για τη λειτουργία και πάλι του τμήματος έχει ανατεθεί στο Γιάννη Πολίτη, μια εξαιρετικά δύσκολη αποστολή, με το σκεπτικό ότι η παρέμβαση του συγκεκριμένου σε ότι αφορά την παραμονή του ΤΕΙ στην Λευκάδα υπήρξε καθοριστική με αποτέλεσμα όχι μόνο την παραμονή αλλά και την αναβάθμισή του. Δύσκολη αποστολή.  Να σημειωθεί δε ότι ο κ. Πολίτης αρνήθηκε να έχει την οποιαδήποτε σχέση με την οικονομική διαχείριση.

Όπως μάλιστα παρατηρούμε στον πίνακα εξόδων του ΤΕΙ μόνο ο κ. Πολίτης και ένα ακόμη μέλος της Διοικούσας Επιτροπής, ο Νίκος Εσπιαλίδης,  έχουν μηδενικές αποδοχές. Επίσης ο κ. Πολίτης ως αντιπρόεδρος έχει αναλάβει διοικητικές αρμοδιότητες καθώς  τη σχέση του ΤΕΙ με τα άλλα πανεπιστήμια όπου πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί η συνεργασία του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων με μεγάλο Πανεπιστήμιο καθώς και η επικοινωνία και προβολή του ιδρύματος στα ΜΜΕ.  Σε ότι αφορά τέλος την Λευκάδα υπεύθυνος είναι ο καθηγητής , Σωτήρης Σούλης μια και τα θέματα της Λευκάδας πλέον είναι περισσότερο οικονομικά και χωροταξικά. Αυτό που πρωτεύει στην Λευκάδα είναι η ένταξη του Κέντρου νεότητας στο ΕΣΠΑ ώστε να ξεκινήσουν οι εργασίες αποκατάστασης του κτιρίου.

 

Σχετικά άρθρα

Η Εθνική μας ομάδα μπάσκετ Γυναικών επικράτησε της Βουλγαρίας σε φιλικό αγώνα με τον Αλέκο Δάγλα – Δημητράκου: «Τέλειος διάδοχος του Μίσσα ο Δάγλας»

Η Εθνική μας ομάδα των Γυναικών επικράτησε της Βουλγαρίας σε φιλικό αγώνα με τον Αλέκο Δάγλα να τονίζει πως στόχος […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *