Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
21 Ιουνίου 2024

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Άκη Κατωπόδη για το νέο έτος

Σε λίγες ώρες μπαίνει ο καινούριος χρόνος το 2014. Ένας νέος χρόνος που οι πολίτες αυτής της χώρας φαίνονται να δηλώνουν  ότι δεν ελπίζουν πως η ζωή τους θα βελτιωθεί. Αντίθετα   η συντριπτική πλειοψηφία φαίνεται να έχει συνθλιβεί οικονομικά και κοινωνικά και  δηλώνει ότι τα χειρότερα έρχονται.
Σε αυτό το σημείο έφτασαν το λαό μας οι καταστροφικές  μνημονιακές πολιτικές των 3 τελευταίων χρόνων, ενώ την ίδια στιγμή  έχει στηθεί ένας τρελός χορός εκατομμυρίων δίπλα του  που πάνε για δωροδοκίες, μίζες και εξυπηρετήσεις των «ταξικών» τους φίλων.

Στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης και του Δήμου Βύρωνα, ετοιμάζονται νέες οικονομικές περικοπές, νέες απολύσεις που θα πλήξουν τις κοινωνικές δομές, ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας που θα οδηγήσει σε απολύσεις των εργαζόμενων σε αυτή (ως πρόγευση ριζικών αντιδραστικών μέτρων που θα ακολουθήσουν) οδηγώντας  σε αύξηση των ήδη υψηλών δημοτικών τελών.
Μπροστά σε αυτήν την κατάσταση απαιτείται  αντίσταση, αγώνας και ταυτόχρονα  απόφαση όλων μας να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση.

Το 2014 επιλέγουμε νέα δημοτική αρχή με όραμα την κοινωνική αλληλεγγύη, τη συμμετοχή των πολιτών στην λήψη των αποφάσεων και τη διαφάνεια στις αποφάσεις και στα οικονομικά. Χρειαζόμαστε νέο ύφος στον τρόπο διοίκησης, συλλογικό πνεύμα, δημοτική αρχή που θα οργανώνει τις διεκδικήσεις των πολιτών, θα αγωνίζεται σοβαρά και όχι στα λόγια για όσα μας ανήκουν, θα δουλεύει σκληρά και με ήθος, μακριά από τις εύκολες πολιτικές των  δημόσιων σχέσεων και της εξυπηρέτησης ημετέρων και συμφερόντων.

Αυτή είναι μία σοβαρή ευχή και ταυτόχρονα  μία νέα ελπίδα ότι με τις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν  το 2014, οι Βυρωνιώτες  θα ανατρέψουν την συντηρητική διοίκηση του δήμου και θα επιβάλουν τις αλλαγές που έχει ανάγκη η κοινωνία.

Με αυτές τις σκέψεις η Δημοτική Πρωτοβουλία ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ  και ο υποψήφιος δήμαρχος της  Άκης Κατωπόδης, σας ευχόμαστε μια νέα ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ όπου η Ελπίδα θα είναι απέναντι στο Φόβο, το Μέλλον απέναντι στους εκπροσώπους του παλιού και του φθαρμένου, ένα 2014 αγωνιστικό, ανατρεπτικό με υγεία και αλληλεγγύη.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights