Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
13 Απρίλιος 2021

Νέα “βόμβα” του δημάρχου Μεγανησίου στην Οικονομική Επιτροπή. ΄Αλλες 38.000 “φέσι” στην ΔΕΗ

Φέσι 38.000 ευρώ με υπαιτιότητα της δημοτικής αρχής  στον Δήμο Μεγανησίου και τους δημότες από κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος για λογαριασμό της Μαρίνας στο Βαθύ-

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις ενόψει των δημοτικών εκλογών υπό τον φόβο της αλλαγής σελίδας και στον δήμο Μεγανησίου. Έπειτα από  το “φέσι”  στην ΔΕΗ (κι όχι μόνο) από τον επιχειρηματία στη Ρόκα (δείτε εδώ) σε νέες αποκαλύψεις προχώρησε ο Δήμαρχος Μεγανησίου και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής κ. Ευστ. Ζαβιτσάνος, αφήνοντας εμβρόντητα τα μέλη της. Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα είπε, την κατανάλωση ρεύματος αξίας 38.000 ευρώ επιβαρύνεται ο Δήμος, διότι δεν μερίμνησε έγκαιρα και μέχρι σήμερα για την αλλαγή ονόματος  του ρολογιού της ΔΕΗ στην Μαρίνα Βαθέως.

Απορίας άξιο είναι γιατί ο Δήμαρχος δεν ενημέρωσε μέχρι σήμερα ως όφειλε το Δημοτικό Συμβούλιο, ούτε και με αφορμή τον θόρυβο αλλά και το θέμα του αναψυκτήριου στην Ρόκα που συζητήθηκε σε περασμένη συνεδρίασή του.

Πάντως ο ίδιος ο επιχειρηματίας δεν αρνείται -βάσει των όσων δήλωσε στην Οικονομική Επιτροπή ο κ. Ζαβιτσάνος-  την οφειλή, όμως θεωρεί απαραίτητη διαδικασία για την εξόφλησή της την εξωδικαστική οδό.

6 Shares

Σχετικά άρθρα

Ευχαριστούμε Axion Hellas!!!

Σας ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά σας στον τόπο μας!!! Καλή επιστροφή & καλή δύναμη στο έργο σας!! Το Μεγανησι […]

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *