Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
16 Απρίλιος 2021

Δήμητρα Καββαδά: Ένα νέο παιδί που κατάφερε να βρει εργασία μέσα από την EQUAL SOCIETY

Το παρακάτω είναι απόσπασμα που αποκόψαμε από το ΔΤ της Equal Society που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας με τον τίτλο “Equal Society: Κενές θέσεις εργασίας από 24 Δεκ. – 30 Δεκ. 2013” για να το παρουσιάζουμε εδώ ξεχωριστά.

Δήμητρα Καββαδά:

Ένα νέο κορίτσι που κατάφερε να βρει εργασία μέσα από τη Δομή.

Η Δήμητρα Καββαδά είναι ένα νέο παιδί που κατάφερε να βρει εργασία όπως και δεκάδες συνάνθρωποί μας τους τελευταίους μήνες μέσα από τη Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της EQUAL SOCIETY. Μας χαροποίησε η ευγενική της χειρονομία όταν ένα πρωί έστειλε στο γραφείο μας ένα κουτί με γλυκίσματα με σκοπό να μας ευχαριστήσει για τη θέση απασχόλησης που της προτείναμε και στην οποία προσλήφθηκε. Η ίδια θεωρεί τον εαυτό της τυχερό μέσα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που μόλις αποφοίτησε, να καταφέρει να αποκτήσει μια σταθερή εργασία και μάλιστα πάνω στο αντικείμενο σπουδών της, τη γραφιστική.

Μιλήσαμε μαζί της για να την ευχαριστήσουμε από τη μεριά μας για την όμορφη χειρονομία της και παράλληλα να συζητήσουμε για το πως έμαθε για τη Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων αλλά και πως αισθάνεται στη νέα της δουλειά. Η Δήμητρα μας είπε: «Σας παρακολουθούσα μέσα από τις εφημερίδες και τις τοπικές ιστοσελίδες και είχα παρατηρήσει ότι παρέχετε επαρκή πληροφόρηση στον κόσμο που αναζητά εργασία δημοσιεύοντας τρέχοντα επιδοτούμενα προγράμματα και θέσεις εργασίας. Αποφάσισα λοιπόν να επισκεφτώ το γραφείο σας. Η εξυπηρέτηση και η βοήθεια από την υπάλληλο της EQUAL SOCIETY ήταν πολύ καλή. Την ενημέρωσα πως έχω σπουδάσει γραφιστική και άμεσα ανταποκρίθηκε προτείνοντάς μου μια θέση εργασίας η οποία αφορούσε γραφίστα. Πήγα στο γραφείο που μου πρότεινε και πλέον εργάζομαι καθημερινά εκεί πάνω στο αντικείμενο σπουδών μου. Αισθάνομαι πολύ τυχερή και πραγματικά είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι βοηθάτε κόσμο ώστε να είναι  ενημερωμένος για τις θέσεις εργασίας στη Λευκάδα. Παρέχετε συνέχεια πληροφόρηση στους πολίτες και είναι πολύ καλό που μπορεί να βρίσκει ο καθένας μας τη Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων δημοσιευμένη στα τοπικά μέσα».

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η Δήμητρα όπως και άλλοι συμπολίτες μας έχουν βοηθηθεί από την ενημέρωση που παρέχει η Δομή της EQUAL SOCIETY. Τους ευχόμαστε καλή επαγγελματική σταδιοδρομία. Ελπίζουμε μελλοντικά να υπάρχουν ακόμα περισσότερες εργασιακές ευκαιρίες που θα προτείνουμε στον κόσμο και μέχρι τότε θα ενημερώνουμε για τις διαθέσιμες θέσεις που προσφέρονται στη Λευκάδα και στις γύρω περιοχές.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *