Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
1 Φεβρουαρίου 2023

Equal Society: Κενές θέσεις εργασίας από 24 Δεκ. – 30 Δεκ. 2013

Α/Α  ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΕΣΗΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
1 20 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ 5ΜΗΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ. ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΕ ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ. Υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ, www.oaed.gr έως στις 27/12/13
2 ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 80 ΑΝΕΡΓΩΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ«ΤΟΠΣΑ» ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΤΟΠΣΑ ΕΙΝΑΙ Η «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΑΡΧΩΝ ΙΣΟΡΡΟΠΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ. Γραφείο ΤΟΠΣΑ. Διοικητήριο Λευκάδας τηλ. 26453 60603 και Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Δήμου Μεγανησίου 26453 61320. Υποβολή αιτήσεων έως και τις 10 Ιανουαρίου 2014.
3 ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ(ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ INTERNET, WORD, EXCEL) ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ CAMBRIDGE ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔIΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ. Για πληροφορίες στην EQUAL SOCIETY τηλ. 26450 22578 ή επισκεφθείτε τα γραφεία του Οργανισμού στην κεντρική πλατεία της Λευκάδας. www.equalsociety.gr  , Εmail: equallefkada@gmail.com
4 ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ‘Η ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ. κ. Νικόλαος Κούρτης 6997081483 Γραφείο τεχνικών μελετών στην πόλη της Λευκάδας.
5 ΡΕΣΕΨΙΟΝΙΣΤ ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ (ΑΠΟ ΜΑΙΟ 2014) . κα Σπυριδούλα Αρματά 2645092810 και 6945774596 Ξενοδοχείο SAN NICOLAS, Γιαλός Πόρου
6 ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ-Α ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ (ΑΠΟ ΜΑΙΟ 2014). καΣπυριδούλα Αρματά2645092810 και 6945774596 Ξενοδοχείο SAN NICOLAS, Γιαλός Πόρου
7 ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ –ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ (3) ΑΠΟ 25 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩ. ΠΤΥΧΙΟ ΑΕΙ – ΤΕΙ. ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ. Τηλ. 6938255286 Ασφαλιστική εταιρία στην πόλη της Λευκάδας. Αποστολή βιογραφικών n.career3@gmail.com μέχρι τέλος Δεκεμβρίου.

 

Την Παρασκευή ολοκληρώνεται η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για το 4ο πρόγραμμα κοινωφελής Απασχόλησης που αφορά τον κλάδο της πληροφορικής.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η συμμετοχή ενδιαφερόμενων στο πρόγραμμα ΤΟΠΣΑ με καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων έως και τις 10 Ιανουαρίου 2014.

Την ίδια στιγμή ανοιχτές παραμένουν θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα για ξενοδοχοϋπάλληλους της ερχόμενης καλοκαιρινής περιόδου, πολιτικούς μηχανικούς και ασφαλιστές.

Είκοσι προσλήψεις στον τομέα της Πληροφορικής σε Δήμο και Επιμελητήριο

Προσλήψεις 20 ανέργων από τον κλάδο της Πληροφορικής περιλαμβάνει η νέα προκήρυξη για κοινωφελή 5μηνη εργασία σε Δήμο και Επιμελητήριο Λευκάδας.

Αναλυτικά θα προσληφθούν 14 άτομα με ειδικότητα ΔΕ ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ και 6 άτομα για ΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ. Απαραίτητο κριτήριο πέραν από την κάρτα ανεργίας είναι οι τίτλοι σπουδών ανώτερης εκπαίδευσης για τις θέσεις ΤΕ, ενώ για τις θέσεις ΔΕ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσκομίσουν αναγνωρισμένη πιστοποίηση γνώσεων πληροφορικής.

Η υποβολή αιτήσεων των ενδιαφερομένων εγγεγραμμένων ανέργων στα μητρώα ανέργων του Οργανισμού ηλικίας 18 ετών και άνω, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία προσλήψεων προσωπικού για την προώθηση της απασχόλησης ξεκίνησε στις 19/12/2013 και λήγει στις 27/12/2013 και ώρα 12η μεσημβρινή και γίνεται με ηλεκτρονικό τρόπο στον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ www.oaed.gr.

ΤΟΠΣΑ: πρόγραμμα κατάρτισης για 80 ανέργους

Κεντρικό θέμα του ΤΟΠΣΑ Λευκάδας είναι η κατάρτιση και η προετοιμασία 80 ανέργων στην «Ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος της Λευκάδας με παράλληλη προώθηση τοπικών προϊόντων και ενσωμάτωση αρχών ισόρροπης ανάπτυξης».
Το Πρόγραμμα περιλαμβάνει δράσεις όπως κατάρτιση και επιμόρφωση, εκπαιδευτική πρακτική άσκηση σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, εκπόνηση business plan, εξειδικευμένες υπηρεσίες αξιολόγησης και έρευνας για την ίδρυση νέων επιχειρήσεων, παροχή υποστήριξης σε νομικά και φορολογικά θέματα.
Στόχος είναι οι ωφελούμενοι άνεργοι, αφού ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους μέσω των παραπάνω δράσεων, να είναι σε θέση ώστε: να ιδρύσουν νέα επιχείρηση, να προληφθούν σε επιχειρήσεις, να υπογράψουν συμβάσεις απόκτησης εργασιακής εμπειρίας στον ιδιωτικό τομέα, να προετοιμαστούν για ένταξη σε άλλα προγράμματα και να εκτελέσουν έργο σχετικό με το αντικείμενο της πράξης εντός τριμήνου.
Για να μπορείτε να συμμετάσχετε στο τοπικό σχέδιο δράσης πρέπει:

α) να είστε άνεργοι, εγγεγραμμένοι/ες στα Μητρώα Ανεργίας του ΟΑΕΔ και

β) Να είστε ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ, με ατομικό εισόδημα από γεωργικές δραστηριότητες που δεν υπερβαίνει τις 3.000€ για το οικονομικό έτος 2011, το δε ατομικό πραγματικό ή αντικειμενικό εισόδημα τους από τις λοιπές πηγές δεν υπερβαίνει το ποσό των 9.000€. Επισημαίνεται ότι δεν πρέπει να υπερβαίνουν ανά κατηγορία τα όρια του εισοδήματος.

Η προτεινόμενη πράξη έχει σχεδιάσει να υλοποιήσει 4 προγράμματα κατάρτισης με τα εξής αντικείμενα:

1) Υποδοχή & εξυπηρέτηση πελατών-εναλλακτικές μορφές τουρισμού σε σχέση με τις τοπικές ανάγκες και δυνατότητες (τμήμα 20 ατόμων)
2) Μέθοδοι παραγωγής, τυποποίησης και προώθησης βιολογικών προϊόντων ζωικής και φυτικής προέλευσης (δύο τμήματα των 20 ατόμων)
3) Ηλεκτρονικό εμπόριο-οργάνωση πωλήσεων επιχειρήσεων-επιχειρηματικές στρατηγικές (τμήμα των 20 ατόμων)

Τα τέσσερα προγράμματα κατάρτισης θα είναι διάρκειας 170 ωρών, από τις οποίες οι 70 θα είναι θεωρία και οι 100 πρακτική.

Οι ενδιαφερόμενοι-ες μπορούν να προμηθεύονται την αναλυτική πρόσκληση, τις οδηγίες καθώς και την αίτηση συμμετοχής από τον ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ – ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 1ος όροφος Γραφείο ΤΟΠΣΑ. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2645 3 60603 και από την ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ. Τηλέφωνο επικοινωνίας 26453 61320. Ώρες λειτουργίας: Καθημερινές 9.30 – 13.30. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων έως και τις 10 Ιανουαρίου 2014.

Για όλα τα παραπάνω και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο γραφείο της EQUAL SOCIETY που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Λευκάδας,  1ος όροφος, τηλέφωνο επικοινωνίας: 26450 22578. Email: equallefklada@gmail.com, www.equalsociety.gr

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Έκλεψαν 600 κιλά λαβράκια από μονάδα ιχθυοκαλλιέργειας στη Λευκάδα

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Λευκάδας, βραδινές ώρες χθες, για περιστατικό ιχθυοκλοπής από εγκαταστάσεις ιχθυοκαλλιέργειας στη θαλάσσια περιοχή ”ΚΑΜΗΛΑΥΚΑ” Αιτωλοακαρνανίας.Άμεσα ξεκίνησαν […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights