Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
19 Απριλίου 2024

Δήμαρχος Μεγανησίου: “Σενάρια” όλα όσα ακούγονται για την επένδυση στο Κεφάλι Μεγανησίου (Βίντεο)

“Μύθος” στην επένδυση στο Μεγανήσι (Κεφάλι)

Διαψεύδει εμμέσως πλην σαφώς ο δήμαρχος Μεγανησίου κ. Στάθης Ζαβιτσάνος σήμερα με δήλωσή του προς το δημοτικό συμβούλιο όλα όσα διαδίδονται περί λαμπρών ονομάτων της show-biz και την επένδυση στο Κεφάλι Μεγανησίου.

Έκανε λόγο για “Μύθο ” ο οποίος συντηρεί μια φήμη που προβάλλει και κάνει καλό στο τουριστικό προϊόν του νησιού. 

Βέβαια δεν μας πέφτει και κανένας λόγος να βγούμε να τα διαψεύσουμε όλα αυτά , τόνισε.

Φαίνεται πράγματι να έχει ξεκινήσει (εκδηλωθεί) ένα ενδιαφέρον όσον αφορά τα δίκτυα νερού και ηλεκτρικού ρεύματος, σήμανση παλιών μονοπατιών, αρχαιολογικού χώρου σε μια προσπάθεια εκπόνησης σχεδίων και μελετών όχι περισσοτέρων από 20 πολυτελών κατοικιών maximum και σε χρονικό ορίζοντα απροσδιόριστο. Έγινε σαφές στην Εταιρεία πως τ΄ αποθέματα νερού του Δήμου Μεγανησίου στην κορύφωση της τουριστικής περιόδου καλύπτουν οριακά τις υπάρχουσες υποδομές, ότι όποια βελτίωση του υπάρχοντος δρόμου θα εκτελείται  με πρωτοβουλία κι απόφαση δημοτικού συμβουλίου και θα υπάρχει ανοικτός δίαυλος επικοινωνίας απευθείας με την Εταιρεία σε πνεύμα συνεργασίας και καλής θέλησης.

Πάντως πέρα απ΄αυτά που γράφονται και ακούγονται, όπως είπε, δεν υπάρχει ακόμα κάτι συγκεκριμένο, τουλάχιστον σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο η εκπρόσωπος της Εταιρείας να ενημερώσει το δημοτικό συμβούλιο σε μία επόμενη τακτική συνεδρίαση.

Eμείς απλά να υπενθυμίσουμε ότι εκτός της όποιας διαφήμισης θεωρεί ο δήμαρχός μας ότι γίνεται στο νησί, το μόνο “χειροπιαστό αποτέλεσμα” που έχουν εισπράξει οι Μεγανησιώτες είναι η  εξωφρενική αύξηση των αντικειμενικών αξιών που συμπαρασύρουν προς τα πάνω τους φόρους τους, την ίδια στιγμή που Υγεία, Παιδεία, Συγκοινωνία υποβαθμίζονται.  Επίσης, έχει μαζέψει κι ένα σωρό “κοράκια” που περιμένουν να εισπράξουν από μια “πλαστή” τηλεοπτική ευημερία των “κλινικά νεκρών” μικρομεσαίων του νησιού, που ο ένας μετά τον άλλον εγκαταλείπουν  τις επιχειρήσεις τους  λόγω  της αδυναμίας ν΄ ανταπεξέλθουν  στις υποχρεώσεις τους.

 

Σχετικά 1

Ενήμερος ο δήμαρχος Μεγανησίου για το master plan της εταιρείας των Rothschild στο Κεφάλι

Το master plan της επένδυσης του Ρότσιλντ στο Μεγανήσι – Δείτε τα σχέδια από το αρχιτεκτονικό γραφείο (αναν.)

Η Μιούτσια Πράντα αγόρασε δύο βίλες στο Μεγανήσι!

Εξοχικές οικογενειακές κατοικίες σχεδιάζουν οι Ρότσιλντ στο Μεγανήσι

 

Σχετικά 2

Διαμαρτυρία Δήμων και Δημοτικών Κοινοτήτων Μικρών Νησιών του Ιονίου για τις αντικειμενικές αξίες «φαρμάκι»

Δήλωση δημάρχου Μεγανησίου κ. Στάθη Ζαβιτσάνου για τις αντικειμενικές αξίες στο Μεγανήσι: «Αδιανόητη και αυθαίρετη η απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών»

Οι «αιρετοί της ψησταριάς» καταδικάζουν σε αφανισμό τους κατοίκους του Κάλαμου, του Καστού και του Μεγανησίου

Οι αντικειμενικές αξίες των οικοπέδων σε Μεγανήσι και Λευκάδα για τον προσδιορισμό του ΦΑΠ – Συντελεστής Αξιοποίησης Οικοπέδων (Σ.Α.Ο.) (2η ανανέωση)

Αντικειμενικές τιμές οικοπέδων σε 457 περιοχές αποφάσισε το ΥΠΟΙΚ( Ιονίων Νήσων Λευκάδος Μεγανησίου 60,00 €) [link]

Πηγή:www.capital.gr

Πηγή:www.capital.gr

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights