Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
21 Ιουλίου 2024

Γιάννης Πολίτης: «Δεν μ΄ ενδιαφέρει να είμαι υποψήφιος για κανένα αξίωμα»

Νέα δήλωση του Γιάννη Πολίτη στο Meganisi News

Μια δημοσκόπηση μεγάλης εταιρείας ήταν αρκετή για να φουντώσουν ακόμη περισσότερο τα σενάρια γύρω από πιθανές υποψηφιότητες και ενδιαφερόμενους για τον δήμο της Λευκάδας.

Ρεπορτάζ τοπικής εφημερίδας θέλει τον συντοπίτη μας, τον γνωστό Μεγανησιώτη δημοσιογράφο κ. Γιάννη Πολίτη, να προωθείται και από τα δύο κόμματα, τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, δηλαδή ως υποψήφιος κοινής αποδοχής (τους) για τον Δήμο Λευκάδας.

Ομολογούμε ότι το ρεπορτάζ μάς «γαργάλησε». Όμως, στο κορυφαίο έργο του Δημήτρη Ψαθά «Φον Δημητράκης» (είναι μια σπαρταριστή σάτιρα πάνω σ’ ένα επίκαιρο θέμα: το πάθος για εξουσία και γράφτηκε μέσα στην περίοδο της Κατοχής και ανέβηκε το 1946 στην περίοδο του Εμφυλίου), ο ήρωας του θεατρικού έλεγε απευθυνόμενος στην χυμώδη οικογενειακή φίλη που ο ίδιος «επέμενε» να την συνοδεύσει  μην τυχόν και την παρενοχλήσουν τίποτε δίμετροι γερμανοί στρατιώτες: «Αι μέραι είναι πονηραί».

Και επειδή «αι μέραι [δεν έπαυσαν ποτέ να] είναι πονηραί», ρωτήσαμε, όπως επιβάλλουν η αντικειμενικότητα και η δεοντολογία, ευθέως τον Γιάννη Πολίτη αν ευσταθούν τα όσα γράφονται. O ίδιος δε, να υπενθυμίσουμε, είχε εκφράσει πριν αρκετό καιρό τη θέση του, ρητά και κατηγορηματικά (στο meganisinews ήδη από τον Μάρτιο και τελευταία στον ρ/σ prisma 95,1*), στην οποία αντί άλλης απάντησης μας παρέπεμψε επαναλαμβάνοντας: «Δεν μ΄ ενδιαφέρει να είμαι υποψήφιος για κανένα αξίωμα».

* Διαβάστε σχετικά: Γιάννης Πολίτης: «Δεν θέλω να γίνω βουλευτής Λευκάδας, δε θέλω να γίνω Δήμαρχος, δε θέλω να γίνω Περιφερειάρχης, δεν θέλω τίποτα»

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights