Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
4 Οκτωβρίου 2023

Στο ορθό: Αναβολή της Γ.Κ.Σ του “Μέντη”

Σύμφωνα με πληροφορίες που έφθασαν  στο  site  πριν από λίγο,  παρουσιάστηκαν  μόλις 30 σύνεδροι  με απαιτητό  αριθμό τουλάχιστον  90.  Είμαστε εν αναμονή της ανακοίνωσης που θα επιβεβαιώσει  την πληροφορία.

UPDATE 17/4/2011

Σ.σ.ο. Μeganisi Νews:

Το περιεχόμενο της παραπάνω ανάρτησης και στο μέρος που αφορά τον αριθμό των μελών που προσήλθαν στις εργασίες της ΓΚΣ του “Μέντη” διορθώνεται ως εξής:

Αναβλήθηκε η ΓΚΣ του Συνδέσμου Μεγανησιωτών ο “Μέντης” λόγω μη απαρτίας. Στη ΓΚΣ προσήλθαν 42 μέλη με απαιτητό αριθμό τουλάχιστον 90.

Το Meganisi News έλαβε την παρακάτω επιστολή από την Πρόεδρο του “Μέντη

Προς τη συντακτική ομάδα του Meganisi News

Στο άρθρο σας του Σαββάτου 17/4/2011, σχετικά με την Καταστατική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου των Απανταχού Μεγανησιωτών «ο Μέντης», αναφέρετε, και μάλιστα χρησιμοποιείτε ως τίτλο, τη λέξη ΑΚΥΡΩΣΗ.

Σας ζητούμε όπως προβείτε στην άμεση διόρθωση του σχετικού τίτλου και του περιεχομένου του άρθρου σας, διότι είναι εύκολα αντιληπτό ότι η λέξη «ΑΚΥΡΩΣΗ» ουδεμία σχέση έχει, ως προς τη σημασία της, με τη λέξη «ΑΝΑΒΟΛΗ».

Η αναβολή ελλείψει απαρτίας, είναι σύνηθες φαινόμενο, το οποίο προβλέπεται από τις Καταστατικές Διατάξεις όλων των Σωματείων και σκοπό έχει την ενίσχυση της δημοκρατικής και πλειοψηφικής λήψης των αποφάσεων, ιδιαίτερα αυτών που αφορούν  σημαντικές θέσεις του Καταστατικού.

Προς ορθότερη ενημέρωσή, σας αναφέρουμε ότι στη Συνέλευση παρευρέθηκαν 42  μέλη και όχι 30 όπως λανθασμένα γράφετε.

Επί της ουσίας, υπάρχει σχετική ανακοίνωση του Συνδέσμου, όπου τα μέλη μπορούν να ενημερωθούν για την επανάληψη της Γενικής Καταστατικής Συνέλευσης.

Επιπρόσθετα, προκειμένου να αποφευχθούν  παρόμοιες λανθασμένες αναφορές, παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε με τα μέλη του Δ.Σ. για την διασταύρωση των πληροφοριών σας, ως οφείλετε άλλωστε εκ της θέσης σας (τα τηλέφωνα είναι ανηρτημένα στην ιστοσελίδα του Συλλόγου και συνεπώς  προσβάσιμα).

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανάρτηση της επιστολής μας (στο ίδιο σημείο  και με τα ίδια χαρακτηριστικά με το άρθρο σας), και τις ενέργειές σας για την σωστή διόρθωσή του.

Γιούλη Κονιδάρη

Πρόεδρος του Συνδέσμου Μεγανησιωτών «ο Μέντης»

 

Απάντηση του Meganisi News

Κυρία Πρόεδρε,

σας ευχαριστούμε για την επιστολή σας και θα επιθυμούσαμε να διευκρινίσουμε κι εμείς με τη σειρά μας τα εξής:

α)  η προηγούμενη ανάρτησή μας ήταν το Σάββατο 16/4/2011 και όχι 17/4/2011, δηλ. σήμερα Κυριακή,

β) σε ό,τι αφορά τον αριθμό των παρόντων, τη στιγμή περίπου που αναρτήθηκε η είδηση στο site μας, οι παρόντες ήταν, σύμφωνα με την ενημέρωση που λάβαμε,  32,  δηλ. αυτό γράψαμε,

γ) σε ό,τι αφορά τη χρήση της λέξης «ακύρωση» αντί «αναβολής», έχετε σαφέστατα δίκαιο και σας ζητούμε συγνώμη, διότι, σίγουρα και με κάθε ειλικρίνεια απέναντι στο ΔΣ και σε όλα του τα μέλη του Συνδέσμου δεν έγινε από πρόθεση, αλλά εκ παραδρομής και ούτε φυσικά αποσκοπούσε στη δημιουργία οποιονδήποτε εντυπώσεων  που θα μπορούσαν να πλήξουν το κύρος του Συνδέσμου και του ΔΣ του (μακριά από μας αυτές οι λογικές),

δ) βεβαίως και θα επανορθώσουμε, όπως επιθυμείτε και δικαίως ενίστασθε, διότι ανήκει στις αρχές μας,

ε) επισημαίνουμε το γεγονός, ότι κάθε φορά που λαμβάνουμε mail με τις δραστηριότητες και εκδηλώσεις του Συνδέσμου τις φιλοξενούμε, όπως φυσικά θα γίνει σύμφωνα με το απαιτητό ή την επιθυμία σας για τη συγκεκριμένη επιστολή σας που λάβαμε και μάλιστα όπως επιτάσσει η δεοντολογία και όπως και σεις επιθυμείτε βάσει του δεύτερου mail σας παράλληλα με link προς την ανακοίνωση της ιστοσελίδας του Συνδέσμου σχετικά με το θέμα μη ολοκλήρωσης των διεργασιών της ΓΚΣ,

 

Σας ευχαριστούμε πολύ για την επισήμανση και ευχόμαστε καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία στον Σύνδεσμο Μεγανησιωτών ο «Μέντης».

Η συντακτική ομάδα του Meganisi News

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για την Καταστατική Γενική Συνέλευση από τον “Μέντη”

0 Shares

Σχετικά άρθρα

“Ακέφαλη” η δημοτική παράταξη “Πρώτα το Μεγανήσι”. Xωρίς οργανωμένη αντιπολίτευση ξανά το δημοτικό συμβούλιο μετά την παραίτηση της κ. Καββαδά

Η είδηση μόνο ως “κεραυνός εν αιθρία” δεν μπορεί να θεωρηθεί, μιας που για όσους γνωρίζουν τα πολιτικά δρώμενα του […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights