Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
21 Ιουνίου 2024

Η «Στάση Βύρωνα» διεκδικεί να υπηρετήσει τον δήμο με επικεφαλής τον Άκη Κατωπόδη

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 1/12/13 η συνέλευση της Δημοτικής Πρωτοβουλίας “ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ”.

Η συνέλευση αφού συζήτησε για την δραματική επιδείνωση της ζωής των ανθρώπων και στο Βύρωνα, εκτίμησε τις μεγάλες ευθύνες για την πορεία του Δήμου Βύρωνα που έχει η σημερινή συντηρητική και επί της ουσίας μνημονιακή διοίκηση με επικεφαλής τον κ. Χαρδαλιά.
Ο νεοφιλελεύθερος δήμαρχος κ. Χαρδαλιάς μετά από 12 χρόνια διοίκησης εξάντλησε πλέον τον κύκλο του. Χρεοκόπησε τον Δήμο, ασκεί αντιλαϊκή πολιτική σε όλα τα επίπεδα – παρά τα επικοινωνιακά κόλπα – και βρίσκεται σε απόλυτο εναγκαλισμό με τη μνημονιακή κυβέρνηση Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ.

Απαιτείται πλέον ανατροπή της διοίκησης και αλλαγή πορείας στο Δήμο του Βύρωνα.

Η Δημοτική μας κίνηση αναλαμβάνει την ευθύνη να διεκδικήσει μαζί με όλους τους ανήσυχους, ενεργούς δημότες τη διοίκηση του Δήμου.
Πιστεύουμε σε ένα εντελώς διαφορετικό τρόπο διοίκησης που η φωνή του δημότη θα ακούγεται, θα εξασφαλίζεται η συμμετοχή τους στη λήψη αποφάσεων, θα ενισχύεται και θα αξιοποιείται η λαϊκή συλλογική πρωτοβουλία και τα κινήματα, που θα υπάρχει παντού διαφάνεια, που η αλληλεγγύη δεν θα γίνεται από το γραφείο του δημάρχου.

Προτείνει δε για υποψήφιο Δήμαρχο τον επικεφαλής της κ. Άκη Κατωπόδη.
Ο Άκης Κατωπόδης είναι δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Βύρωνα, είναι καθηγητής σε σχολείο της πόλης, τέως πρόεδρος της Ζ’ ΕΛΜΕ και μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights