Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
10 Αυγούστου 2022

Τι δώρα, που θα συζητηθούν, έφερε ο …Άγιος Βασίλης στη Λευκάδα και τους Λευκαδίτες φέτος για τα Χριστούγεννα; (αναν.)

13:56

Με έκτακτη απόφαση του  Διοικητικού Συμβουλίου του Γενικού Νοσοκομείου Λευκάδς, η Διοικητής, Δρ. Μαριάνθη Μεσσήνη, και το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου έκαναν αποδεκτή τη δωρεά, ενώ στις 11 Δεκεμβρίου αναμένεται και η θετική απόφαση (αποδοχή της δωρεάς) από το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Λευκάδας (Θέμα 9ο: Απόφαση Δ.Σ. σχετικά με έγκριση αποδοχής δωρεάς φορτηγού αυτοκινήτου με ανατροπή και αρπάγη από την εταιρεία «ΜΥΚΗΝΑΙ Α.Ε.» μέχρι ποσού 35.000,00 ευρώ. Εισηγητής: Καρτάνος Ιωάννης, Εντετ. Σύμβουλος).

11:04

Τα “δώρα” του Ριμπολόβλεφ στους Λευκαδίτες

Ρεπορτάζ: Γιώργος Παγάνης

Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και ο Ρώσος μεγιστάνας θέλησε να δείξει την ικανοποίησή του για την μέχρι σήμερα “συνεργασία” με τους τοπικούς φορείς και το δήμο Λευκάδας. Ο Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ αποφάσισε να κάνει “ακριβά” δώρα στους κατοίκους του πανέμορφου νησιού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του enikos.gr,η πρώτη δωρεά του Ριμπολόβλεφ στην Λευκάδα, μερικούς μήνες μετά την αγορά του Σκορπιού, θα ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες στο δημοτικό συμβούλιο και είναι στην πραγματικότητα, διπλή για την Λευκάδα. Η εταιρεία του επιχειρηματία, Μυκήναι Α.Ε, με δύο επιστολές της, μία προς το νοσοκομείο Λευκάδας και άλλη μία προς το δήμο Λευκάδας, κάνει γνωστό ότι προτίθεται να δωρήσει ένα πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο στο νοσοκομείο και ένα φορτηγό ανατρεπόμενο με αρπάγη στο δήμο Λευκάδας.

115.000 ευρώ η αξία της “δωρεάς”

Συγκεκριμένα με έγγραφο που θα κατατεθεί αύριο προς το Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Λευκάδας η εταιρεία ζητά την αποδοχή της δωρεάς επισημαίνοντας: ” Άναγνωρίζοντας την μεγάλη προσπάθεια στον τομέα των υπηρεσιών περίθαλψης στη νήσο προτιθέμεθα να παραχωρήσουμε δωρεά στις υπηρεσίες του ΓΝΛ ένα καινούριο ασθενοφόρο. Παρακαλούμε για την αποδοχή“. Αντίστοιχο έγγραφο , λένε οι πληροφορίες μας, ότι παραδόθηκε στο δήμο Λευκάδας που αναφέρει : “Αναγνωρίζοντας την μεγάλη προσπάθειάς σας για την εύρυθμη λειτουργία του δήμου προτιθέμεθα να παραχωρήσουμε δωρεάν στο δήμο σας ένα φορτηγό ανατρεπόμενο με αρπάγη.” Να σημειωθεί ότι το ασθενοφόρο είναι κινητή μονάδα και η αξία του ξεπερνά τα 80.000 ευρώ ενώ η αξία του φορτηγού με τον ειδικό αυτό εξοπλισμό φτάνει τις 35.000 ευρώ.

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *