Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
5 Οκτωβρίου 2022

“Διάλογοι γονέων” 3η συνάντηση

Ενημέρωση από την Ι.Μ. Λευκάδος & Ιθάκης

Θέλει αγώνα για να είσαι γονιός σήμερα! Στην κρίσιμη εποχή μας, τα παιδιά μας χρειάζονται εφόδια ικανά για το ταξίδι της ζωής. Έχουν ανάγκη τη βοήθεια των γονιών, για να χτίσουν την προσωπικότητά τους σε θεμέλια γερά, σε αρχές και αξίες διαχρονικές!

Η τοπική μας Εκκλησία συμπαραστέκεται στην αγωνία των νέων ή των υποψήφιων γονιών. Πέρα από τις «Παιδικές και Νεανικές Συντροφιές» που λειτουργούν στις Ενορίες της Ι. Μητροπόλεώς μας, για τρίτη συνεχή χρονιά διοργανώνει μία πολύ ενδιαφέρουσα σειρά συναντήσεων διαλόγου και επικοινωνίας με αξιόλογους και έμπειρους ομιλητές.

Και με τον τρόπο αυτό, το χέρι του Χριστού απλώνεται και στους γονείς σε μια πρόσκληση, περιμένοντας την ανταπόκριση! Η αγκαλιά της Εκκλησίας μας, παραμένει ανοιχτή και μας χωράει όλους! Την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 18.30 στην «Καταφυγή» (παλαιά Μητρόπολη – πρώην Ν.Ε.Λ.Ε. – οδ. Μεγανησίου 5, έναντι Ι. Ναού Αγ. Ιωάννου Θεολόγου, πλησίον Κεντρικής Πλατείας) θα πραγματοποιηθεί η τρίτη για φέτος, συνάντηση των «Διαλόγων Γονέων», με ομιλητή τον π. Χρυσόστομο Κορόζη, εφημέριο του Ι. Ν. Παντοβασίλισσας Ν. Τρίγλιας Χαλκιδικής με θέμα:

«Αγάπη και διάκριση στην αγωγή του παιδιού »

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Κατακύρωση αποτελεσμάτων ανοικτού, δημόσιου, διεθνή, μειοδοτικού διαγωνισμού για την εξυπηρέτηση της δρομολογιακής γραμμής ΚΑΣΤΟΣ – ΚΑΛΑΜΟΣ – ΝΥΔΡΙ ή ΛΕΥΚΑΔΑ

.Εγκρίθηκε η κατακύρωση των αποτελεσμάτων του ανοικτού, δημόσιου, διεθνή μειοδοτικού διαγωνισμού για την εξυπηρέτηση της δρομολογιακής γραμμής ΚΑΣΤΟΣ – ΚΑΛΑΜΟΣ […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.