Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
24 Οκτωβρίου 2020

Στο ΤΙΤΑΝΙΑ την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου ο δήμαρχος Μεγανησίου

Στη Αθήνα θα βρεθεί ο δήμαρχος Μεγανησίου κ. Στάθης Ζαβιτσάνος στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ σε έκτακτη γενική συνέλευση της ΚΕΔΕ.

Στην ατζέντα των συζητήσεων θα βρεθούν τα φλέγοντα ζητήματα, όπως η κατάργηση  υπηρεσιών και δομών των δήμων, το πρόγραμμα διαδημοτικής κινητικότητας , οι περικοπές  στην χρηματοδότηση των δήμων στην κατάθεση του νέου  Κρατικού προϋπολογισμού και ο ρόλος της Αυτοδιοίκησης την περίοδο της κρίσης.

Κι ενώ οι δήμοι  απειλούνται με «οικονομική κατάρευση», εμείς δεν αναμένουμε  θεαματικά αποτελέσματα από την φίλα προσκείμενη στην συγκυβέρνηση ΚΕΔΕ.  Άλλωστε και μόνο η παρουσία του υπουργού κ. Γιάννη Μιχελάκη στην συνέλευση, προϊδεάζει για νέο συμβιβασμό με περικοπές σε χρηματοδότηση, κατάργηση δομών, κοινωνικών δομών και υπηρεσιών, συγχωνεύσεις και νέες φορολογικές επιβαρύνσεις  για τους ήδη χρεοκοπημένους δημότες.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Για την “Παλαιολιθική Έρευνα Μεγανησίου Λευκάδας” από το Τμήμα Ιστορίας & Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης

Το πρόγραμμα «Παλαιολιθική Έρευνα Μεγανησίου Λευκάδας» είναι το πρώτο Ελληνικό Πανεπιστημιακό Πρόγραμμα με αντικείμενό του την Παλαιολιθική αρχαιολογία και εμπλουτίζει […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *