Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
21 Απριλίου 2019

Σύμφωνη γνώμη από τον Περιφερειάρχη για ΣΜΑ Λευκάδας και Δίαυλο

Κατασκευή σταθμών μεταμόρφωσης απορριμμάτων Δήμου Λευκάδας

Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Σπυρίδων Σπύρου, διατύπωσε σύμφωνη γνώμη για το σχέδιο σύμβασης και τη διαδικασία ανάθεσης του Υποέργου: «Κατασκευή Σταθμών Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων Δήμου Λευκάδας», συνολικού προϋπολογισμού 555.800,17 ευρώ.

Σημειώνεται ότι η προέγκριση – υπογραφή του Περιφερειάρχη χορηγείται μετά από απόφαση του Σ.τ.Ε. (13/11/2013), για την απόρριψη του συστήματος εκδόσεων προσωρινής διαταγής αναστολής.

Τεχνικός Σύμβουλος για το έργο διαπλάτυνσης του Διαύλου Λευκάδας

  Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Σπυρίδων Σπύρου, διατύπωσε σύμφωνη γνώμη για το Σχέδιο Σύμβασης του Υποέργου: «Τεχνικός Σύμβουλος για το έργο διαπλάτυνσης του Διαύλου Λευκάδας».

Ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται σε 858.552,18 ευρώ και η χρονική διάρκεια εκτέλεσης του έργου, σύμφωνα με τα τεύχη δημοπράτησης και το σχέδιο σύμβασης, είναι 28 μήνες.

(ΔΤ ΠΙΝ)

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Ο Θοδωρής Σολδάτος ζητά να μάθει τα ονόματα των Δημάρχων που κατηγορούνται για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα «μαύρου χρήματος»

Είκοσι βουλευτές της ΝΔ, σε αυτούς και ο βουλευτής Λευκάδας κ. Θεόδωρος Σολδάτος, με ερώτησή τους προς τους υπουργούς Εσωτερικών […]

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει!

Συγκρότηση και ορισμός Προέδρου και Μελών Εξεταστικής Επιτροπής χορήγησης αδειών ηνιοχείας επιβατικής αμάξης Νομού Λευκάδος. Η απόφαση της Αποκεντρωμένης  Διοίκησης  Πελοποννήσου , Δυτικής […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *