Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
29 Μαρτίου 2024

Ισόπαλοι 2 – 2 αναδείχθηκαν Α.Ο. Αγ. Πέτρου και ΠΑΣ Μεγανησίου

ΑΓ. ΠΕΤΡΟΣ και ΜΕΓΑΝΗΣΙ μοιράστηκαν από έναν βαθμό σε ένα χορταστικό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 2-2 στο ο εξ αναβολής αγώνας της 4ης αγωνιστικής.

Ο αγώνας διεξήχθη σε ένα από τα καλύτερα γήπεδα της δυτικής Ελλάδας που είναι  κόσμημα για την Λευκάδα.

Η ομάδα μας με τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα που την ταλαιπωρούν λόγο τραυματισμών στάθηκε πάρα πολύ καλά σε όλη την διάρκεια του αγώνα και παρόλο το θετικό αποτέλεσμα έφυγε από το γήπεδο με μια στεναχώρια γιατί θα μπορούσε  ακόμα και  την νίκη. Η τύχη όμως έχει γυρίσει την πλάτη στον ΠΑΣ  (όταν έγραφα για αγιασμό σε προηγούμενο άρθρο δεν είχα άδικο )  και στο 53 λεπτό ο Βησσαρίων Αργύρης που έχει βαλθεί να σπάσει το ρεκόρ του Κώστα Μήτρογλου και σε εκτέλεση αλλά και  σε γκολ (έχει σκοράρει 3 αγωνιστικές στην σειρά) ο καλύτερος παίχτης και η μόνιμη απειλεί για την αντίπαλη ομάδα τραυματίστηκε και έγινε αλλαγή.

Ο αγώνας δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τον ΠΑΣ και  στο 5;  λεπτό ο ΑΓ. ΠΕΤΡΟΣ άνοιξε το σκορ με πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή.

Οι φίλοι των  γηπεδούχων  δεν το χάρηκαν παρά 4 λεπτά έως το 9 που ο Παναγιώτης Πολίτης έφερε το ματς στα ίσια με πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Στο 18΄ ΠΑΣ κατάφερε να εκμεταλλευθεί τα πολλά λάθη που είχε σήμερα η αμυντική γραμμή του ΑΓ. ΠΕΤΡΟΥ και ο  Αργύρης με γκολ καρμπόν σαν το πρώτο του Κώστα Μήτρογλου στον αγώνα με την Ρουμανία την Παρασκευή στο στάδιο Καραΐσκάκη έβαλε τον ΠΑΣ μπροστά στο σκορ με  1-2 ένα σκορ που κράτησε έως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΓ. ΠΕΤΡΟΣ μπήκε δυνατά (δεν μπορούσε να κάνει και διαφορετικά) και στο 50 έφερε το ματς στα ίσια με ένα πανέμορφο γκολ από απευθείας χτύπημα φάουλ.

Ο τερματοφύλακας δεν φέρει καμία ευθύνη ήταν ένα χτύπημα που στην ποδοσφαιρική διάλεκτο λέμε δεν πιανόταν με τίποτα.

Από εκεί και μετά και οι δύο ομάδες έπαιξαν ανοιχτά κυνηγώντας το γκολ που θα έδινε τους 3 βαθμούς.

Πολύ κοντά έφτασε ο ΠΑΣ με τον Μπλέντι Ράμα και Σπύρο Μπαρκούζο δύο φορές μετά από σουτ ,  άλλα βρήκαν σε σώματα αμυντικών.

Στο 77 ο ΠΑΣ έμεινε με δέκα παίχτες μετά από απευθείας κόκκινη στο Σπύρο Πολίτη και κάπου εκεί η ομάδα γύρισε πίσω να κρατήσει το αποτέλεσμα εως το τέλος του αγώνα.

Ο διαιτητής του αγώνα κ Φίτσας Γιώργος αλλά και οι βοηθοί του Τσόγκας Άγγελος και Σφονδύλη Θεοδώρα είχαν μια εξαιρετική διαιτησία!!!

Ο ΠΑΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ ευχαριστεί την ομάδα του ΑΓ. ΠΕΤΡΟΥ για την άψογη φιλοξενία, όπως και τον φίλαθλο κόσμο του Μεγανησίου που την Κυριακή 17 Νοέμβρη στον αγώνα με τους ΤΣΟΥΚΑΛΑΔΕΣ έδωσαν βροντερό παρόν.

[wzslider]

ΠΑΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ

  • Γιώργος Σολδάτος
  • Πολίτης Γιάννης
  • Πολίτης Παναγιώτης
  • Φερεντίνος Μπάμπης
  • Μπλέντι Ράμα
  • Κονιδάρης Βασίλης
  • Πολίτης Σπύρος
  • Δάγλας Βασίλης
  • Αργύρης Βησσαρίων
  • Αθανίτης Ανδρέας
  • Μπαρκούζος Σπύρος

αλλαγή στο 53 

  • Στραγαλινός Σπύρος

Τα γκoλ του ΠΑΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ μπορείτε να δείτε στην σελίδα της ομάδας στο face book http://www.facebook.com/pasMeganisiou?hc_location=stream

Φωτογραφίες και ρεπορτάζ: Στάθης Πολίτης «Γάντζος»

 

Βαθμολογία (Σε 5 αγώνες)

1.Α.Ο.ΣΥΒΡΟΥ 13
2.Α.Ο.ΚΑΡΥΑΣ 13
3.ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ ΜΑΡΑΝΤΟΧΩΡΙΟΥ 10
4.ΠΑΣ ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΑ 8
5.ΙΩΝΕΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 7
6.Α.Ο.ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ 7
7.ΚΑΤΟΥΝΑ 4
8.ΠΑΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ 2
9.ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΣΟΥΚΑΛΑΔΩΝ -3
10.ΛΕΥΚΑΤΑΣ Αποχώρησε από το πρωτάθλημα

Επόμενη 6η αγωνιστική

Α.Ο.ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ-ΚΑΤΟΥΝΑ
ΠΑΣ ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΑ – ΣΥΒΡΟΣ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΣΟΥΚΑΛΑΔΩΝ-ΛΕΥΚΑΤΑΣ
Α.Ο.ΚΑΡΥΑΣ-ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ ΜΑΡΑΝΤΟΧΩΡΙΟΥ
ΠΑΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ–ΙΩΝΕΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Ο Πέτρος Αυγερινός υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο της Επτανησιακής Αναγέννησης για την Π.Ε. Κέρκυρας

Το Μεγανήσι …διπλό στις Περιφερειακές Εκλογές. Μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Λευτέρη Κατωπόδη με το ψηφοδέλτιο της Επτανησιακής Αναγέννησης […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights