Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
13 Αυγούστου 2022

Κι όμως ο δήμος Μεγανησίου “δουλεύει ρολόι”! (αναν.)

Όσο και να κατηγορούν την δημοτική μας αρχή ότι δεν παράγει έργο, τα στοιχεία  είναι  φανατικά υπέρ της.

Μέσα σε περίοδο μιας ανελέητης κρίσης, με χαράτσια και φορολογίες  για την πλειοψηφία των δημοτών,  μόνο τον τελευταίο χρόνο  36 απευθείας αναθέσεις, ή περίπου τρεις το μήνα, και 240.000 ευρώ έργα, ή περίπου  20.000 ευρώ ανά μήνα  πραγματοποιήθηκαν στο μικρό Μεγανήσι, δίνοντας ανάσα  στην τοπική κοινωνία.

Απ’ ότι μάθαμε «πέρασε»*  και  η απόφαση για σύναψη δανείου 100.000  ευρώ (Θέμα 13) για την αγορά ακινήτου για την δημιουργία πλατείας στο Σπαρτοχώρι. Ως γνωστόν, ανάπτυξη έρχεται  κι  οι περισσότεροι (συνταξιούχοι)  αναμένουμε σύντομα αυξήσεις. Την υγειά μας  νά  ‘χουμε,  θα τα ξεπληρώσουμε !

Αυτά για να λέμε και των «στραβών το δίκιο». Κομπιουτεράκι και στυλό  για τους δύσπιστους και τα έργα τα μαζέψαμε (όσα βρήκαμε) όλα  εδώ.

* Σύμφωνα με   νέες πληροφορίες, το θέμα αναβλήθηκε κι επανέρχεται σε επόμενο δημοτικό συμβούλιο για καλύτερη προετοιμασία της πρότασης, χωρίς βέβαια ν΄αλλάζει ουσιαστικά η πηγή χρηματοδότησης που  θ΄αναζητηθεί σε σύναψη δανείου. Οι ενστάσεις των κ. Θανάση Κονιδάρη και κ. Γιώργου Αργύρη  που καταψήφισαν την πρόταση, ήταν να αποφασίσει για το θέμα η νέα δημοτική αρχή. Η δική μας θέση είναι ότι πρέπει η παρούσα δημοτική αρχή ν΄αποφασίσει χωρίς να χάνει πλέον χρόνο, μιας που απ΄ό,τι εικάζουμε, θα βρίσκεται πολύ σύντομα με νωπή λαϊκή εντολή στο “τιμόνι” του Μεγανησίου.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *