Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
5 Δεκεμβρίου 2022

Ο αρμόδιος Επίτροπος για την Περιφερειακή Πολιτική κ. Johannes Hahn στα Επτάνησα (Κέρκυρα)

Ο Επίτροπος Hahn θα επισκεφθεί την Κέρκυρα (Περιφέρεια Ιονίων Νήσων) και τα Ιωάννινα (Περιφέρεια Ηπείρου), στις 4-5 Νοεμβρίου και θα έχει συναντήσεις με τους κ.κ. Σπ. Σπύρου (Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων) και  Αλέξανδρο Καχριμάνη (Περιφερειάρχης Ηπείρου). Πρόκειται για την τέταρτη επίσκεψή του φέτος, που αποτελεί μέρος της “περιοδείας” που πραγματοποιεί στις 13 ελληνικές Περιφέρειες προκειμένου να βοηθήσει τους τοπικούς εκπροσώπους και τους επιχειρηματίες στο σχεδιασμό των προγραμμάτων για το διάστημα 2014-2020. Η προηγούμενη επίσκεψή του είχε γίνει το καλοκαίρι (12-13 Ιουνίου 2013) κατά την οποία επισκέφθηκε την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.

Η περιοδεία του στις 13 ελληνικές Περιφέρειες έχει ως στόχο τη δασφάλιση και την αποτελεσματικότερη αξιοποίηση των πόρων των Ευρωπαϊκών Διαρθρωτικών Ταμείων, ενόψει και της νέας προγραμματικής περιόδου 2014-2020, με στόχο την ανάπτυξη και τη δημιουργία θέσεων απασχόλησης.

Κατά την διάρκεια παραμονής του στην Κέρκυρα θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Eπίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας κ. Θοδωρή Χαλικιά στην Πυροσβεστική Υπηρεσία

Την Παρασκευή 22/05/2015 ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας Χαλικιάς Θεόδωρος πραγματοποίησε  στο γραφείο του  συνάντηση με τον νέο Περιφερειακό Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *