Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
3 Δεκεμβρίου 2023

Αδιαφορεί ο Δήμος Λευκάδας για το νερό που χάνεται τόσες μέρες παρά τις αλλεπάλληλες ενημερώσεις που έχει δεχτεί από τη ΔΕΥΑ Πρέβεζας (βίντεο)

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε ανάρτησή του το blog prevezabest (ο τίτλος της ανάρτησης είναι από το κείμενο που ακολουθεί), “xιλιάδες χαμένα κυβικά νερού, έχουν χαθεί από το Σάββατο, αλλά κανείς δεν έχει συγκινηθεί.

Συγκεκριμένα ο αγωγός, ο οποίος έχει υποστεί βλάβη σε δύο μεριές, με αποτέλεσμα να χάνονται τεράστιες ποσότητες νερού, είναι αυτός που οδηγεί στο δίκτυο της Λευκάδας και ο οποίος βρίσκεται πίσω από το Δημοτικό Κολυμβητήριο Πρέβεζας.

Περίοικοι εντόπισαν δια γυμνού οφθαλμού την ζημιά και αμέσως ενημέρωσαν της ΔΕΥΑ Πρέβεζας για να αναφέρουν τη βλάβη.

Εκείνοι με την σειρά τους ειδοποίησαν την αρμόδια αρχής της Λευκάδος, οι οποίοι είναι και οι άμεσα αρμόδιοι για τον αγωγό και μόνο αυτοί μπορούν να επέμβουν, αλλά μέχρι και σήμερα κανείς τους δεν έχει συγκινηθεί

Μάλιστα και σήμερα Τρίτη για πολλοστή φορά η ΔΕΥΑ Πρέβεζας, με εντολή του Προέδρου της κ. Κουτρούμπα επικοινώνησαν ξανά με την αρμόδια αρχή Λευκάδος αλλά το πρόβλημα μέχρι και αυτή τη στιγμή παραμένει ως έχει.

Και μετά “αναρωτιέται” ο Δήμαρχος της Λευκάδας γιατί υπάρχει μειωμένη ροή του νερού στο νησί του …”

Πιστεύουμε ότι θα υπάρξει απάντηση από τον Δήμο Λευκάδας.
 

ΠΗΓΗ: lefkasnews.gr via prevezabst

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights