Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
3 Ιουνίου 2020

Παράταση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το «Πρόγραμμα Μαθητείας Αποφοίτων Τεχνικής Εκπαίδευσης»

Παράταση δόθηκε ως την Πέμπτη 10.10.2013, αντί της Δευτέρας 7/10/2013 που ήταν η καταληκτική ημερομηνία, της προθεσμίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς επιχειρήσεις για να συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Μαθητείας Αποφοίτων Τεχνικής Εκπαίδευσης για απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας.

Όπως και σε προηγούμενη ανακοίνωση είχαμε αναφέρει, δεν θα υπάρχει καμία οικονομική επιβάρυνση των επιχειρήσεων για τη συμμετοχή τους στο εν λόγω πρόγραμμα.

Η συμμετοχή (εγγραφή και δήλωση θέσεων μαθητείας) πραγματοποιείται μέσω της ηλεκτρονικής πύλης www.mathiteia4u.gov.gr. Στην ίδια ηλεκτρονική πύλη βρίσκονται αναλυτικά και οι όροι του προγράμματος. Οι μαθητείες για τον Β’ Κύκλο του προγράμματος αναμένεται να ξεκινήσουν το διάστημα από 03.12.2013 – 07.12.2013.

Για τη Διοικητική Επιτροπή

Ο Πρόεδρος

Σωτήρης Σκιαδαρέσης

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Υποψήφιος Δήμαρχος Λευκάδας Κ. Δρακονταειδής: “Εκλογικό Κέντρο του Σ. Μαργέλη ο Δήμος Λευκάδας;” – Απάντηση από το Γραφείο Τύπου του κ. Μαργέλη (αναν.)

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΑΕΙΔΗ Εκλογικό Κέντρο του Σ. Μαργέλη ο Δήμος Λευκάδας;  Πληροφορηθήκαμε από τον ηλεκτρονικό  τύπο ότι, από το […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *