Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
28 Μαρτίου 2024

Λευκάς το…μεγαλείο σου ! Άφησαν ασυντήρητο το κλειστό στάδιο Λευκάδας

Αποτέλεσμα να λήξει η άδεια !

Κινδυνεύουν να μείνουν δύο ομάδες μπάσκετ  και βόλεϋ  της Λευκάδας με τις ακαδημίες τους  χωρίς γήπεδο . Σύμφωνα με δημοσίευμα από το westbasket.gr στο κλειστό της Λευκάδας δεν χορηγήθηκε άδεια καταλληλότητας και απαγορεύεται οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα. Δείτε παρακάτω το δημοσίευμα.Δεν χορηγήθηκε άδεια λειτουργίας στο ΔΑΚ Λευκάδας.

Σύμφωνα με έγγραφο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκάδας που κοινοποιήθηκε στην ΕΣΚΑΒΔΕ, στο εν λόγω κλειστό δεν χορηγήθηκε άδεια λειτουργίας και άδεια τέλεσης αγώνων μετά από απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων.

Συνεπώς δεν μπορεί να διεξαχθεί καμία αθλητική συνάντηση στο Κλειστό αν πρώτα δεν επανεξεταστεί και πάρει τελικά άδεια.Αν όντως ισχύει το παραπάνω δημοσίευμα, μιλάμε πως θα δημιουργήθεί πρόβλημα, τόσο στις δύο ομάδες μπάσκετ, μαζί με τις ακαδημίες τους, όσο και στα τμήματα βόλλευ.

Δεν υπάρχει θέμα δηλώνει  o  κ . Ζουριδάκης μέλος της επιτροπής γηπέδων:

Κανένα θέμα, κανονικά οι αγώνες μέχρι τέλους του έτουςΜετά την δημοσιοποίηση της είδησης ότι το κλειστό γήπεδο είναι ακατάλληλο για την διεξαγωγή αγώνων, που ανέβασε το westbasket.gr και αναδημοσιεύσαμε εμείς. Ήρθε και η ερώτηση στον αρμόδιο και μέλος της επιτροπής γηπέδων κ. Ζουριδάκη Ευτύχιο για το συγκεκριμένο θέμα και μας διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα.Συγκεκριμένα, ο κ. Αντιδήμαρχος για θέματα αθλητισμού του Δήμου, μας είπε ότι: “Υπάρχει ΦΕΚ από την κυβέρνηση, με το οποίο η άδεια που έληγε το Σεμπτέμβρη, παίρνει παράταση μέχρι 31/12/2013 με την ευθύνη των Δήμων”.Συγκεκριμένα για το κλειστό οι παρατηρήσεις ήταν, για το αν υπάρχει Ιατρείο, Φαρμακείο, για τις πόρτες εισόδου των θεατών, αλλά και για τις πτυσόμενες εξέδρες. Όλες οι παρατηρήσεις έχουν λυθεί, αφού έχει ήδη φτιαχτεί και Ιατρείο που παρέχει φαρμακευτική περίθαλψη, ενώ θα γίνει ανανέωση στις πτυσόμενες εξέδρες, λόγω της φθοράς που έχουν τα ξήλα τόσα χρόνια.Επίσης, το Μάιο, η επιτροπή γηπέδων έπρεπε να ελένγξει τα γήπεδα, αλλά παρατάθηκε μέχρι το Σεμπτέμβριο, που πάλι δεν εγίνε καθώς πήραν παράταση για ένα μήνα και αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights