Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
20 Απριλίου 2024

Πρόεδρος Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λευκάδας: “Απούσα η Τοπική Αυτοδιοίκηση από τον αγώνα μας. Πρέπει να τοποθετηθούν δημόσια, είναι συνυπεύθυνοι”. Tι απαντά ο Δήμαρχος Λευκάδας

Για τις κινητοποιήσεις και τον αγώνα που κάνουν οι εκπαιδευτικοί στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση, μίλησε ο πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών «Άγγελος Σικελιανός», κ. Ροντογιάννης, αναφέροντας ότι η πρόταση που έστειλαν στην Ομοσπονδία είναι η επανεκτίμηση του αποτελέσματος των κινητοποιήσεων που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες.

Ωστόσο στην  παρέμβαση του στον Prisma 95, έκανε λόγο για στοχευμένες κινήσεις και κάλεσε τους τοπικούς άρχοντες να πάρουν θέση δημόσια για όλα όσα συμβαίνουν στο χώρο της παιδείας.

«Μέχρι τώρα δεν τους  έχουμε ακούσει καθόλου και θα τους προκαλέσουμε τόσο στο Δημοτικό όσο και το Περιφερειακό Συμβούλιο γιατί είναι συνυπεύθυνοι σε όσα συμβαίνουν.», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ανέφερε  ότι είναι άφαντοι, δεν είναι στο πλευρό τους ούτε σαν συμπαραστάτες και  θα κριθούν όπως όλοι βάση των θέσεων που θα πάρουν, προτρέποντας να μην κρύβονται πίσω από το ποιος έχει την αρμοδιότητα ή όχι.

Συνέχεια στο prisma951.gr

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights