Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
15 Απριλίου 2024

Υποβαθμίζεται το Δημοτικό Σχολείο Μεγανησίου

Μεγανήσι, Δημοτικό Σχολείο. Συνεχίζεται ο κατήφορος …

Σε 3/θέσιο τελικά από 4/θεσιο υποβαθμίζεται το δημοτικό σχολείο Κατωμερίου στο Μεγανήσι επιβεβαιώνοντας  για μια ακόμη φορά το σχετικό ρεπορτάζ του meganisinews από τον Φεβρουάριο κιόλας  του 2013: «Καμπανάκι» για το δημοτικό σχολείο Μεγανησίου η νέα ψηφιακή πλατφόρμα του υπουργείου Παιδείας.

Το υπουργείο Παιδείας, εφαρμόζοντας την ψηφιακή πλατφόρμα και τον κανόνα ένας  δάσκαλος ανά 25 παιδιά, γνωστοποίησε ήδη στην Διεύθυνση του σχολείου την υποβάθμιση για φέτος σε τριθέσιο, και βλέπουμε…

Εν τω μεταξύ, νέο «Γολγοθά» φαίνεται ν’ ανεβαίνουν και φέτος οι γονείς του παιδιού στο Μεγανήσι με τον δάσκαλο Ειδικής Αγωγής, αφού ακόμα είναι μετέωρη η αναπλήρωση της θέσης,  η οποία είχε καλυφθεί  πέρυσι στο παρά πέντε από κονδύλια του ΕΣΠΑ και την προσωπική παρέμβαση και του βουλευτή Λευκάδας  κ. Θοδωρή Σολδάτου, κατόπιν σωρίας δημοσιευμάτων στο διαδίκτυο από το meganisinews.gr.

Δεν είναι δύσκολο κανείς πλέον να διαπιστώσει ότι, τόσο με τους δασκάλους,  όσο και με τους γιατρούς, το Μεγανήσι  “θυσιάζει “(χάνει) κάθε χρόνο τα τρία τελευταία χρόνια κι από έναν,  αρχής γενομένης με το Ολοήμερο Σχολείο, στη συνέχεια με τον δάσκαλο Ειδικής Αγωγής και από φέτος θέση εκπαιδευτικού στο δημοτικό σχολείο. Κι έπεται και συνέχεια …

Αργά, σιωπηρά αλλά σταθερά επιτυγχάνεται η αποδόμηση του κοινωνικού κράτους και στο Μεγανήσι υπό την σιωπηρή ανοχή και της δημοτικής  μας αρχής που επιλέγει  να παρακολουθεί τα τεκταινόμενα ως θεατής κι ενίοτε να συνδράμει με τις  επιλογές της τη διάλυση του κοινωνικού ιστού του Μεγανησίου.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights