Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
21 Αυγούστου 2019

Ειρηνική διαδήλωση κατά των ιχθυοκαλλιεργειών σε Κάλαμο και Καστό

Ειρηνική διαδήλωση θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 31/08/2013 και ώρα 08:00 π.μ. η επιτροπή αγώνα των κατοίκων Καλάμου και Καστού. Στις 9 το πρωί βάρκες, καΐκια και ταχύπλοα θα μεταβούν στην περιοχή του ιχθυοτροφείου του Βαθυλιμνιού για να διαδηλώσουν την αντίθεση τους στο χωροταξικό σχέδιο των ιχθυοκαλλιεργειών που προβλέπει για όλη την περιοχή μεταξύ Αστακού-Μύτικα και για τα νησιά Κάλαμο και Καστό, εγκατάσταση γιγάντιων μονάδων ιχθυοκαλλιέργειας. Μιλάμε για μία περιοχή που στα σχέδια είναι να μετατραπεί σε ένα απέραντο ιχθυοτροφείο!

Η συντονιστική επιτροπή αγώνα καλεί κάθε κάτοικο από Κάλαμο, Καστό, Επισκοπή, Αστακό, Μύτικα που διαθέτει πλωτό μέσο στις 9 η ώρα το πρωί να βρίσκεται στο Βαθυλιμνιό. Δεν νοείται στις 9 η ώρα το πρωί στα λιμάνια των παραπάνω χωριών να υπάρχει πλεούμενο αραγμένο.

[Ακόμα δείτε εδώ το Ψήφισμα κατοίκων των νήσων Καλάμου και Καστού ενάντια στις ιχθυοκαλλιέργειες, έπειτα από Λαϊκή Συνέλευση το Σάββατο 17 Αυγούστου 2013].

ΠΗΓΗ: nisoskastos.blogspot.gr, kalamosisland.blogspot.gr

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Τριμελής Επιτροπή Ιατρών του Νοσοκομείου Λευκάδας: “Οδηγούν το νοσοκομείο Λευκάδας σε διάλυση”

Κάλεσμα σε κάθε πολίτη για την υπεράσπιση του δημόσιου συστήματος υγείας  Έκτακτη Γενική Συνέλευση  Η Τριμελής Επιτροπή Ιατρών του Γενικού Νοσοκομείου […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *