Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
19 Απριλίου 2024

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συμπαρίσταται στον αγώνα των εργαζομένων στο δημόσιο τομέα και την αυτοδιοίκηση

Κλείνει αύριο η Περιφέρεια σε ένδειξη συμπαράστασης στους εργαζόμενους –

“Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Σπυρίδων Σπύρου,  και η Εκτελεστική Επιτροπή αποφάσισαν να συμπαρασταθούν στον αγώνα των φορέων και των εργαζομένων στο δημόσιο τομέα και την αυτοδιοίκηση αύριο Τρίτη 16.7.13.

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων είναι αντίθετη στην απαξίωση των θεσμών της αποκέντρωσης και της αυτοδιοίκησης είτε με πολιτικές, περιορισμού των αρμοδιοτήτων και των πόρων που της αναλογούν είτε με πρακτικές μείωσης της δομής και της οργάνωσης των υπηρεσιών που εξυπηρετούν τους πολίτες των νησιών μας.

Πιστεύουμε ότι η μείωση των δημόσιων δαπανών, μέσω κινητικότητας και απολύσεων υπαλλήλων, χωρίς αξιολόγηση των δομών και της αποτελεσματικότητας τους, στο όνομα της αναδιάρθρωσης της οικονομίας περιορίζει τις δυνατότητες άσκησης της αναπτυξιακής προοπτικής της Περιφέρειας μας και στερεί από τους πολίτες υπηρεσιών που είναι αναγκαίες για την καθημερινή τους διαβίωση.

Συμμετέχουμε λοιπόν μαζί με τους κατοίκους και τους φορείς τους στον αγώνα διαφύλαξης της αποκεντρωμένης περιφερειακής διοίκησης της πολιτείας, προασπίζοντας την κοινωνική συνοχή και λειτουργία μιας ευνομούμενης δημοκρατικής Πολιτείας.”

(ΔΤ.Τ. Π.Ι.Ν.)

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights