Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
19 Φεβρουαρίου 2019

«Ερίζουν» μεγιστάνες για μια θέση στη Θηλιά

Το Mary-Jean II πρόλαβε κι αγκυροβόλησε πρώτο  στη Θηλιά στο Μεγανήσι, αφήνοντας στον Ελβετό τραπεζίτη με το Ηigh Power ΙΙΙ,  που  επανήλθε έπειτα από απουσία δέκα ημερών, θέση για αγκυροβόλιο αρκετά μέτρα μακρύτερα στα βαθιά.

Χθές και  «γαλαζοαίματοι» της Ισπανίας είχαν αγκυροβολήσει στο ίδιο σημείο, λίγα μόλις μέτρα από το πανέμορφο νησάκι, δίπλα στο Μεγανήσι.

Ρωτώντας κάποιον από τους πολλούς ιδιοκτήτες, μας επιβεβαίωσε προσφορές από αρκετούς ενδιαφερόμενους  για την αγορά του νησιού. Όπως  μας είπε, « όλες οι προσφορές κυμαίνονται πάνω-κάτω σε μια τιμή που δεν θεωρείται ικανοποιητική από το σύνολο των ιδιοκτητών και γι’ αυτό καμία μέχρι σήμερα δεν έχει τελεσφορήσει»,  ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο κάποια μελλοντική προσφορά  τελικά να  έχει αίσιο τέλος, μιας που πλέον η πλειοψηφία των ιδιοκτητών  αντιμετωπίζει θετικά μια τέτοια εξέλιξη.

Αργά σήμερα το απόγευμα το Μairy-Jean αναχώρησε για τον Σκορπιό κι ο Ελβετός τραπεζίτης προσέγγισε  εκ νέου το «νησί των ονείρων»  του.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Τον ορισμό δικηγόρων για εκπροσώπηση του δήμου Μεγανησίου στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά του χωροταξικού των υδατοκαλλιεργειών ζητά με αίτησή του ο Σύλλογος Επαγγελματιών Αλιέων Μεγανησίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το αίτημα που φέρνει ενώπιων του δημοτικού συμβουλίου Μεγανησίου το θέμα προς συζήτηση κατέθεσε στον Πρόεδρό […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *