Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
24 Μαΐου 2022

«Ερίζουν» μεγιστάνες για μια θέση στη Θηλιά

Το Mary-Jean II πρόλαβε κι αγκυροβόλησε πρώτο  στη Θηλιά στο Μεγανήσι, αφήνοντας στον Ελβετό τραπεζίτη με το Ηigh Power ΙΙΙ,  που  επανήλθε έπειτα από απουσία δέκα ημερών, θέση για αγκυροβόλιο αρκετά μέτρα μακρύτερα στα βαθιά.

Χθές και  «γαλαζοαίματοι» της Ισπανίας είχαν αγκυροβολήσει στο ίδιο σημείο, λίγα μόλις μέτρα από το πανέμορφο νησάκι, δίπλα στο Μεγανήσι.

Ρωτώντας κάποιον από τους πολλούς ιδιοκτήτες, μας επιβεβαίωσε προσφορές από αρκετούς ενδιαφερόμενους  για την αγορά του νησιού. Όπως  μας είπε, « όλες οι προσφορές κυμαίνονται πάνω-κάτω σε μια τιμή που δεν θεωρείται ικανοποιητική από το σύνολο των ιδιοκτητών και γι’ αυτό καμία μέχρι σήμερα δεν έχει τελεσφορήσει»,  ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο κάποια μελλοντική προσφορά  τελικά να  έχει αίσιο τέλος, μιας που πλέον η πλειοψηφία των ιδιοκτητών  αντιμετωπίζει θετικά μια τέτοια εξέλιξη.

Αργά σήμερα το απόγευμα το Μairy-Jean αναχώρησε για τον Σκορπιό κι ο Ελβετός τραπεζίτης προσέγγισε  εκ νέου το «νησί των ονείρων»  του.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Η Αντιδήμαρχος Δήμου Μεγανησίου για την έκδοση βεβαιώσεων μόνιμης κατοικίας

Έκδοση βεβαιώσεων μονίμου κατοικίας-Φορολογική ελάφρυνση σε δημοσίους υπαλλήλους που εργάζονται για εννέα (9) μήνες σε νησιά με πληθυσμό κάτω των 3.100 κατοίκων – Κίνητρα ανάπτυξης μικρών νησιών (Κλίμακα φόρου εισοδήματος κατοίκων νησιών κάτω των 3.100 ) – Κίνητρα απόδοσης μικρών νησιών – Δικαίωμα φορολογικής ελάφρυνσης στην περίπτωση συζύγων που κατοικούν σε νησί κάτω των 3.100 κατοίκων και εργάζονται ως μισθωτοί στην Αθήνα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *