Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
23 Μαΐου 2019

«Ερίζουν» μεγιστάνες για μια θέση στη Θηλιά

Το Mary-Jean II πρόλαβε κι αγκυροβόλησε πρώτο  στη Θηλιά στο Μεγανήσι, αφήνοντας στον Ελβετό τραπεζίτη με το Ηigh Power ΙΙΙ,  που  επανήλθε έπειτα από απουσία δέκα ημερών, θέση για αγκυροβόλιο αρκετά μέτρα μακρύτερα στα βαθιά.

Χθές και  «γαλαζοαίματοι» της Ισπανίας είχαν αγκυροβολήσει στο ίδιο σημείο, λίγα μόλις μέτρα από το πανέμορφο νησάκι, δίπλα στο Μεγανήσι.

Ρωτώντας κάποιον από τους πολλούς ιδιοκτήτες, μας επιβεβαίωσε προσφορές από αρκετούς ενδιαφερόμενους  για την αγορά του νησιού. Όπως  μας είπε, « όλες οι προσφορές κυμαίνονται πάνω-κάτω σε μια τιμή που δεν θεωρείται ικανοποιητική από το σύνολο των ιδιοκτητών και γι’ αυτό καμία μέχρι σήμερα δεν έχει τελεσφορήσει»,  ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο κάποια μελλοντική προσφορά  τελικά να  έχει αίσιο τέλος, μιας που πλέον η πλειοψηφία των ιδιοκτητών  αντιμετωπίζει θετικά μια τέτοια εξέλιξη.

Αργά σήμερα το απόγευμα το Μairy-Jean αναχώρησε για τον Σκορπιό κι ο Ελβετός τραπεζίτης προσέγγισε  εκ νέου το «νησί των ονείρων»  του.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Κάτι τρέχει με τον Σκορπιό…

Έντονη κινητικότητα παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στονΣκορπιό, νησί της χρυσής κληρονόμου του Αριστοτέλη Ωνάση, Αθηνάς. Οι Ελβετοί διαχειριστές έχουν στην κυριολεξία  […]

Θ. Σολδάτος: Δεν τέθηκαν σωστά από την αρμόδια υπηρεσία οι ανάγκες σε δασκάλους Ειδικής Αγωγής σε Λευκάδα και Μεγανήσι

Στο Περιφερειακό Συμβούλιο ήρθε σήμερα, όπως ήδη είχαμε αναρτήσει, το θέμα  της έλλειψης (κενό) δασκάλου Ειδικής Αγωγής στο Μεγανήσι με […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *