Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
21 Απριλίου 2024

Παραιτήθηκαν ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας για τις απολύσεις και τη διαθεσιμότητα στους ΟΤΑ

Σύμφωνα με την vdella.com (Εβδομαδιαία Εφημερίδα Βορειοδυτικής Ελλάδας), “την παραίτηση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας, αποφάσισε κατά πλειοψηφία το σώμα στην έκτακτη σημερινή συνεδρίασή του για τις απολύσεις στους ΟΤΑ, μετά από πρόταση του Δημάρχου Γιώργου Κάτσινου*. Μειοψήφησαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δήμας Θεόδωρος (Λαϊκή Συσπείρωση) και Βασίλης Τσώλης – πρ. αντιδήμαρχος από την παράταξη του κ. Κάτσινου, οι οποίοι είχαν την άποψη ότι το Δημοτικό Συμβούλιο, εξελέγη για να αγωνιστεί και όχι για να παραιτηθεί.
Έτσι οι 15 από τους 17 παρόντες δημοτικούς συμβούλους υπέγραψαν και υπέβαλλαν στο Δήμαρχο τις παραιτήσεις τους, ενώ και ο ίδιος ο Δήμαρχος συνέταξε την παραίτησή του.

Μάλιστα όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ (ολόκληρο εδώ) “Τις τελευταίες ημέρες με διάφορες δηλώσεις του, ο κ. Κάτσινος έχει κάνει σαφείς τις προθέσεις του και τη διαφωνία του με την εφαρμοζόμενη κυβερνητική πολιτική και τις απολύσεις και τη διαθεσιμότητα στους ΟΤΑ και μάλιστα είχε καλέσει όλους τους Δημάρχους της χώρας να παραιτηθούν”.

* Ο Γιώργος Κάτσινος είναι πτυχιούχος οδοντιατρικής του πανεπιστημίου Αθηνών και πτυχιούχος δάσκαλος του ιεροδιδασκαλείου Βελλάς. Aπ’ το 1982 εργάζεται ως Οδοντίατρος στην Ηγουμενίτσα. Διετέλεσε Κοινοτικός Σύμβουλος Μαργαριτίου, Νομαρχιακός Σύμβουλος (1992-1994),(1998-2002),(2002-2006) (2006 έως σήμερα,) Πρόεδρος Νομαρχιακού Συμβουλίου (2002-2004). Στις εκλογές του 2007 ήταν Υποψήφιος Βουλευτής Θεσπρωτίας με το ψηφοδέλτιο του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights