Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
19 Φεβρουαρίου 2019

Απάντηση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας

Πόσο θράσος χρειάζεται από την πλευρά της ΝΔ  για να εγκαλεί τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για τα «καταστροφικά» του σχέδια, όταν οι μισθοί και οι συντάξεις συνεχώς μειώνονται, τα λουκέτα στις επιχειρήσεις πολλαπλασιάζονται, κλείνουν σχολεία και νοσοκομεία, οι αυτοκτονίες χτυπάνε κόκκινο, οι νέοι μεταναστεύουν κατά χιλιάδες στο εξωτερικό για μια καλύτερη τύχη;  Όταν δηλαδή γίνονται πράξη αυτά που υποτίθεται θα είχαν γίνει αν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στην κυβέρνηση.

Αν πάλι είναι η βλακεία αυτή που τους χαρακτηρίζει, κατά κύριο λόγο, και όχι το θράσος, δυστυχώς για αυτούς ο ελληνικός λαός δεν τρώει κουτόχορτο. Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ    3/07/2013

 

 Η ανακοίνωση της ΝΔ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ως απάντηση στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Για μία ακόμη φορά ο ΣΥΡΙΖΑ καταφεύγει σε ύβρεις χωρίς να απαντά επί της ουσίας. Έτσι, απλώς επιβεβαιώνει ότι σκοπός του είναι η στάση πληρωμών και η καταστροφή της χώρας.

Σε ό,τι αφορά τη φρασεολογία, το επίπεδό τους κρίνεται καθημερινά από τον Ελληνικό Λαό».

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Ο ΣΥΡΙΖΑ αυταπατάται αν νομίζει ότι η Δεξιά και οι συνοδοιπόροι της θα του παραδώσουν ευγενέστατα την εξουσία

Γιώργος Δελαστίκ Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η προχθεσινή ανακοίνωση της ΝΔ με την οποία επετίθετο κατά του ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας δήθεν σε […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *