Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
20 Απριλίου 2024

“Φόρτωσαν” τους επιχειρηματίες του Μεγανησίου με πλαστά ημερολόγια του 2014, επικαλούμενοι σύλλογο συνταξιούχων της Ελληνικής Αστυνομίας (αναν.)

Είχαν “δαγκώσει” πριν επιχειρηματίες  και τουρίστες στη Λευκάδα οι δύο απατεώνες που προσποιούνταν τους συνταξιούχους αστυνομικούς πουλώντας πλαστά ημερολόγια της Ε.Α. Ανεπίσημες πληροφορίες αναφέρουν ότι  ο ένας εκ των δύο ήταν απότακτος αστυνομικός, ενώ ο δεύτερος άνεργος υπάλληλος τουριστικών επαγγελμάτων. Απορίας άξιο είναι ότι  δύο μέρες κινούνταν στην Λευκάδα και κανένας επιχειρηματίας δεν κατάγγειλε το περιστατικό. Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν για μια ακόμη φορά στην Ασφάλεια Λευκάδας που κινητοποιήθηκε άμεσα σε καταγγελίες επιχειρηματιών του Μεγανησίου.

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

Κέρκυρα, 3 Ιουλίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί για απάτη στην Λευκάδα

Πωλούσαν πλαστά ημερολόγια της Ελληνικής Αστυνομίας

Συνελήφθησαν χθες (02.07.2013) το μεσημέρι στο Νυδρί Λευκάδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελλομένου, δύο ημεδαποί ηλικίας 44 και 57 ετών, για απάτη και κατοχή-πώληση πλαστών ημερολογίων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν του δύο ημεδαπούς κατά την διάρκεια ελέγχου κατά τον οποίο διαπιστώθηκε να κατέχουν και να διαθέτουν προς πώληση σε τουρίστες πλαστά ημερολόγια της Ελληνικής Αστυνομίας έναντι χρηματικού τιμήματος.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 130 πλαστά ημερολόγια της Ελληνικής Αστυνομίας και το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ.

Οι δύο ημεδαποί οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας.

11:47

Την  πολύπαθη  “Ιερή Αγελάδα” των μικρομεσαίων στο Μεγανήσι  έβαλαν στο στόχο τους δύο επιτήδειοι, άτομα που επικαλούνταν την ιδιότητα των συνταξιούχων αστυνομικών, με … “επιβλητικές καταδρομές” σε εστιατόρια, καφετέριες κι άλλα καταστήματα του νησιού και απαιτούσαν από τους ιδιοκτήτες τους την αγορά αρκετών τεμαχίων ημερολογίου του 2014 (πλαστά) με τιμή μονάδας 20 ευρώ (δείτε τη φωτό).

Δεν ήταν λίγοι οι επιχειρηματίες που υπέκυψαν, προσπαθώντας να απαλλαγούν το συντομότερο από τους κατα τ’ άλλα ανεπιθύμητους επισκέπτες τους,  αγοράζοντας κάποιοι 10 τεμμάχια, κάποιοι 5 καταβάλλοντας σεβαστά ποσά χωρίς όμως να έχουν στα χέρια τους κάποιο αποδεικτικό στοιχείο για το ότι πράγματι ενισχύουν τον σύλλογο και  να φανερώνει τη συναλλαγή παρά μόνο τα  ημερολόγια. Οι συγκεκριμένοι κύριοι μόνο δυσφήμιση αποτελούν για  τον συμπαθή κλάδο των αστυνομικών.

Για το περιστατικό έλαβε γνώση κι επιλήφθηκε το αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα και η Ασφάλεια Λευκάδας. Για ό,τι νεώτερο θα σας ενημερώσουμε.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

“Ποτέ δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε ότι στα πρώτα εικοσιτετράωρά της η νέα Δημοτική Αρχή, θα μας παρουσίαζε αυτό το αυταρχικό πρόσωπο, με εξωθεσμική λειτουργία, με ρεβανσισμό και σε πολλές περιπτώσεις επικίνδυνο”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΗΛΩΣΗ Δημοτικής Παράταξης «ΜΕΓΑΝΗΣΙ – Μαζί στο μέλλον»             Ποτέ δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε ότι στα πρώτα […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights