Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
22 Σεπτεμβρίου 2020

Η επιστροφή του Θοδωρή Σολδάτου στη ΝΔ. Γραπτή δήλωση συστράτευσης. “Πράσινο” από Σαμαρά (αναν.)

Ο Αντώνης Σαμαράς, όπως αναφέρει το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, Ευάγγελο Μεϊμαράκη, γνωστοποιεί την ένταξη των δύο βουλευτών (σ.σ. Σολδάτος, Μαρκόπουλος) στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

16:44

Με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, ακολουθώντας τα χνάρια του Κ. Μαρκόπουλου, ο βουλευτής Λευκάδας Θεόδωρος Σολδάτος δηλώνει γραπτώς ότι συστρατεύεται με τη ΝΔ ανταποκρινόμενος στο προσκλητήριο που απηύθυνε ο κ. Σαμαράς από το 9ο συνέδριο του κυβερνώντος κόμματος.

«Ανταποκρινόμενος στο προσκλητήριο που απευθύνατε από το βήμα του 9ου συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας και εμφορούμενος από την αντίληψη ότι ηγείστε του αγώνα για μια ισχυρότερη πατρίδα, για την Αναγέννηση του Τόπου, για μια Νέα Ελλάδα, αισθάνομαι το καθήκον της συστράτευσης μου σ’ αυτόν τον αγώνα και της ενίσχυσης της προσπάθειας που καταβάλλετε, από κάθε στέλεχος της παράταξης» τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Σολδάτος. Σημειώνει μάλιστα ότι η μάχη που δίνουμε “είναι ακόμα πιο αποτελεσματική για τον καθένα από εμάς μέσα από τις γραμμές της ΝΔ“.

Σχετικά

 

Ανοίγει -και μάλιστα εσπευσμένα- η πόρτα της ΝΔ για τον Θεόδωρο Σολδάτο;

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Ιόνιο Αρχιπέλαγος, Ηλίας Μπεριάτος: Οι θέσεις μας στο Περιφερειακό Συμβούλιο στο Αργοστόλι στις 23 Φεβρουαρίου 2014 για τους σεισμούς στην Κεφαλονιά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 24-2-2014  ΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ Οι θέσεις μας στο Περιφερειακό Συμβούλιο  στο Αργοστόλι στις 23 Φεβρουαρίου 2014 ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *