Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
4 Ιουνίου 2023

Η επιστροφή του Θοδωρή Σολδάτου στη ΝΔ. Γραπτή δήλωση συστράτευσης. “Πράσινο” από Σαμαρά (αναν.)

Ο Αντώνης Σαμαράς, όπως αναφέρει το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, Ευάγγελο Μεϊμαράκη, γνωστοποιεί την ένταξη των δύο βουλευτών (σ.σ. Σολδάτος, Μαρκόπουλος) στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

16:44

Με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, ακολουθώντας τα χνάρια του Κ. Μαρκόπουλου, ο βουλευτής Λευκάδας Θεόδωρος Σολδάτος δηλώνει γραπτώς ότι συστρατεύεται με τη ΝΔ ανταποκρινόμενος στο προσκλητήριο που απηύθυνε ο κ. Σαμαράς από το 9ο συνέδριο του κυβερνώντος κόμματος.

«Ανταποκρινόμενος στο προσκλητήριο που απευθύνατε από το βήμα του 9ου συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας και εμφορούμενος από την αντίληψη ότι ηγείστε του αγώνα για μια ισχυρότερη πατρίδα, για την Αναγέννηση του Τόπου, για μια Νέα Ελλάδα, αισθάνομαι το καθήκον της συστράτευσης μου σ’ αυτόν τον αγώνα και της ενίσχυσης της προσπάθειας που καταβάλλετε, από κάθε στέλεχος της παράταξης» τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Σολδάτος. Σημειώνει μάλιστα ότι η μάχη που δίνουμε “είναι ακόμα πιο αποτελεσματική για τον καθένα από εμάς μέσα από τις γραμμές της ΝΔ“.

Σχετικά

 

Ανοίγει -και μάλιστα εσπευσμένα- η πόρτα της ΝΔ για τον Θεόδωρο Σολδάτο;

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights