Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
8 Αυγούστου 2022

Την έξοδο στην Ανδρομάχη Δαγκλή δείχνει ο Ηλίας Μπεριάτος

Σε σημερινό δελτίο τύπου, το οποίο λάβαμε μόλις πριν από λίγο, ο επικεφαλής της παράταξης “ΙΟΝΙΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ” κ. Ηλίας Μπεριάτος ζητά ουσιαστικά την έξοδο της Περιφερειακής Συμβούλου και αντιπροέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων Ανδρομάχης Δαγκλή από το “ΙΟΝΙΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ” (“Κανείς δεν θα την εμποδίσει. Εξ’ άλλου αυτό επιβάλλει η πολιτική δεοντολογία σε τέτοιες περιπτώσεις.”).

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

26-6-2013

 Οι από 24-6-2013 δημόσιες δηλώσεις της περιφερειακής συμβούλου και αντιπροέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων Ανδρομάχης Δαγκλή, η οποία  θεωρεί ότι η Παράταξη  «ΙΟΝΙΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ» με την οποία εξελέγη μέλος του Π.Σ. είναι ”διαλυμένη” και ο επικεφαλής είναι  “απών” και δεν την συντονίζει, αποδεικνύουν ότι η ίδια δεν θεωρεί πλέον τον εαυτό της μέλος της Παράταξης μας. Επομένως είναι ελεύθερη να αποχωρήσει και να υποβάλει στον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου δήλωση ανεξαρτητοποίησης. Κανείς δεν θα την εμποδίσει. Εξ’ άλλου αυτό επιβάλλει η πολιτική δεοντολογία σε τέτοιες περιπτώσεις.

 Ο ΕΠΙ ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ  ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

«ΙΟΝΙΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ»

ΗΛΙΑΣ ΜΠΕΡΙΑΤΟΣ

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Ενημέρωση από τον κ. Βασίλη Σπ. Αραβανή, περί συνωνυμίας και συνεπωνυμίας

Ενημέρωση            Ο κάτωθι υπογεγραμμένος Βασίλης Αραβανής του Σπύρου, εγγονός του παπά-Βασίλη, ελεύθερος επαγγελματίας-Καφεκοπτείου πλατεία Αγίου Μηνά, πρώην εργαζόμενος -ως […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *