Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
2 Αυγούστου 2021

Αναβλήθηκε λόγω μη απαρτίας η συνεδρίαση του Π.Σ. Προσχεδιασμένο ή στάση της πλειοψηφίας για εσωπαραταξιακούς λόγους;

22-6-2013 ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

ΚΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΝΔΕΣ

ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Π.Σ.Ι.Ν. ΣΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΠΑΡΤΙΑΣ

ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΙΑ ΣΠΥΡΟΥ  Ή  Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΚΑΝΕ ΣΤΑΣΗ;

Μόνον 19 Περιφερειακοί Σύμβουλοι ήταν παρόντες ενώ απαιτούνταν η παρουσία 21 από τους 41 εκλεγέντες.

Εμείς τονίσαμε ότι σε όλες τις συνεδριάσεις μέχρι σήμερα τη δυνατότητα να σχηματισθεί απαρτία και να γίνονται συνεδριάσεις τη δίναμε οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης και κυρίως εμείς και η Λαϊκή Συσπείρωση. Εάν εμείς δεν συμμετείχαμε  δεν θα μπορούσε να σχηματισθεί απαρτία σε Καμμία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, αφού οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας, μολονότι είναι 25 σε σύνολο 49, δεν ήταν ποτέ παρόντες 21 στην αρχή. Και μετά είχαν και το θράσος  να μη μας γράφουν τα θέματα που δικαιούμασταν στην Ημερήσια Διάταξη, να αλλοιώνουν αποφάσεις και …να μας κατηγορούν κιόλας επειδή αναπτύσσαμε τις ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΕΣ και  αντιμνημονιακές  ΘΕΣΕΙΣ μας. Κάποιοι δε σύμβουλοι από τη παράταξη του κ. Μπεριάτου δεν ήθελαν το Συμβούλιο να συνεδριάζει παραπάνω από 8 ώρες γιατί …κουράζονταν και δεν ήθελαν να γίνονται και οι συνεδριάσεις σε όλα τα Νησιά μας.

Υπάρχει σοβαρό πολιτικό θέμα διότι δεν συζητήθηκαν καυτά θέματα του Επτανησιακού Λαού αλλά και το πραξικόπημα Σαμαρά με την ΕΡΤ.

Ο κ. Σπύρου, ο Πρόεδρος κ. Μηλιώτης και οι Αντιπεριφερειάρχες του οφείλουν να απαντήσουν δημοσίως εάν ήταν προσχεδιασμένη η ματαίωση της συνεδρίασης ή εάν είναι τόσο σοβαρά τα εσωκομματικά τους προβλήματα που δημιουργούν στάση και παραλύουν τη λειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου και την επίλυση των προβλημάτων του Επτανησιακού Λαού!

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *