Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
13 Αυγούστου 2022

“Γάμος α λα Ελληνικά”. ΝΔ και ΠΑΣΟΚ με κουμπάρα τη Μέρκελ. Ετοιμάζονται και στη Λευκάδα πρόσωπα κοινής αποδοχής για την αυτοδιοίκηση

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις σε συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και ΝΔ  με την εύθραυστη ισορροπία  της πλειοψηφίας των 153 βουλευτών στη βουλή οδηγούμαστε οσονούπω μπροστά στο ενδεχόμενο εθνικών εκλογών μέσα στην τουριστική περίοδο. Ο γάμος δεν αποτελεί “κεραυνό εν αιθρία “, τουναντίον αποτελεί επιστέγασμα της διαφαινόμενης συνεργασίας των δύο κομμάτων στις επερχόμενες εκλογές για την ευρωβουλή και την τοπική αυτοδιοίκηση τον Μάιο του 2014.

Μέσα στα πλαίσια αυτού του σχεδιασμού,  όποιος ξέρει να διαβάζει καλά τις ειδήσεις, ετοιμάζονται καιρό τώρα  και στη Λευκάδα νέες υποψηφιότητες κοινής αποδοχής από τα δύο πρώην μεγάλα κόμματα, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, ενώ αντίθετα η ΔΗΜΑΡ αποχώρησε σε μια τελευταία προσπάθεια μήπως κι αποφύγει την τύχη του ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη.

Προσωπική μας άποψη είναι ότι η εύθραυστη ισορροπία στη βουλή, σε συνδυασμό με την καταιγίδα μέτρων που έρχονται αμέσως μετά την διεξαγωγή των Γερμανικών εκλογών τον Σεπτέμβριο, θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις εκείνες για βουλευτικές εκλογές πολύ πιο σύντομα του Μαΐου του 2014, αναστέλλοντας τους όποιους  πολιτικούς σχεδιασμούς  και καθιστώντας την όποια πρόβλεψη για το μέλλον  της Λευκάδας, της ελληνικής οικονομίας και των ίδιων των Ελλήνων σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες. Όπως και να ΄ρθουν τα πράγματα, έφτασε η ώρα των ευθυνών συνολικά και του καθενός μας ξεχωριστά.

ΥΓ : Για όσους τυχόν λόγω και των απεργιών δεν παρακολουθήσατε αρκετή τηλεόραση και το ξεχάσατε, μια μικρή υπενθύμιση για να μην ξεχνιόσαστε, μιας που πλέον μάθατε που πήγε το “καλό ΠΑΣΟΚ”:

Το “κακό ΠΑΣΟΚ” έχει από καιρό πάει στον ΣΥΡΙΖΑ

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *