Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
17 Ιουνίου 2019

Από την εκδήλωση της μπαντίνας του Μουσικού Σχολείου Λευκάδας (photo gallery)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Μουσικό Σχολείο Λευκάδας ευχαριστεί όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του για μια βόλτα στο ιστορικό κέντρο, την Τρίτη 18 Ιουνίου.

Οι δρόμοι και οι πλατείες της πόλης μας γέμισαν από τους ήχους των μαθητών της μπαντίνας, γεννώντας ευχάριστα συναισθήματα στους Λευκαδίτες και στους επισκέπτες του νησιού. Ιδιαίτερα η συναυλία της κεντρικής πλατείας απέσπασε θετικά σχόλια, ξυπνώντας μνήμες και θύμισες στους παλιότερους.

Επόμενος σταθμός του συνόλου της μπαντίνας είναι οι Παξοί, στους οποίους θα μεταβεί για συναυλία την ερχόμενη Παρασκευή, κλείνοντας έτσι μια ιδιαίτερα παραγωγική και δημιουργική χρονιά.

Η φωτογραφική ομάδα του σχολείου μας κάλυψε φωτογραφικά την εκδήλωση και δημιούργησε ψηφιακό λεύκωμα αποτυπώνοντας χαρακτηριστικές στιγμές από την κάθε συναυλία.

 Ο  ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΑΓΓΕΛΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

[wzslider height=”600″ transition=”‘flash'”]

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Ιατρικός Σύλλογος Λευκάδας: “Οι αποφάσεις της διοικήσεως του Γ.Ν. Λευκάδας δεν δίνουν λύσεις αλλά δημιουργούν επιπρόσθετα προβλήματα”

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 10-4-2013 ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ Σήμερα Τετάρτη 10-4-2013 συγκλήθηκε έκτακτη συνεδρίαση του ιατρικού […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *