Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
8 Αυγούστου 2022

Νέες θέσεις εργασίας στη Λευκάδα (από 17/6/2013 έως 24/6/2013)

Equal Society: Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων

Σημ.:

Γραφείο της EQUAL SOCIETY στη Λευκάδα Γουιλιέλμου Δαίρπφελδ και Δημήτρη Βερροιώτη γωνία, 1ος όροφος, Κεντρική Πλατεία Λευκάδας.  Τηλέφωνο επικοινωνίας: 26450 22578. Email: info@equalsociety.gr  Ιστοσελίδα:  www.equalsociety.gr

Ακολουθεί το ενημερωτικό

Περισσότερες από τριανταπέντε θέσεις εργασίας σε ιδιωτικές επιχειρήσεις έχει συγκεντρώσει ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Equal Society στη δεύτερη εβδομάδα λειτουργίας της Δομής Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων βοηθώντας με αυτό τον τρόπο τη διασύνδεση ανέργων με την τοπική αγορά εργασίας.

Πρωταγωνιστές κενών θέσεων αυτήν την εβδομάδα από το χώρο των ξενοδοχείων και της εστίασης. Ειδικότητες που ζητούνται κυρίως ρεσεψιονίστ, σερβιτόροι, μπάρμαν, ψήστες, μάγειρες, καθαρίστριες κ.α  Ακολουθούν επίσης θέσεις για υπαλλήλους γραφείου, κομμώτριες αλλά και τεχνίτες – οικοδόμους για εργασία στο εξωτερικό.

Η Equal Society με την καινοτόμα αυτή δράση της κάθε εβδομάδα επιχειρεί να αποκρυπτογραφήσει την τοπική αγορά εργασίας.  Συγκεντρώνει και ανανεώνει κάθε εβδομάδα τον πίνακα κενών θέσεων που έχει δημιουργήσει με την προσφορά εργασίας για την περιοχή της Λευκάδας και των γύρω περιοχών παρέχοντας διευκόλυνση στους αναζητούντες εργασία.

Ενδιαφέρον για τους ανέργους παρουσιάζει επίσης η ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Λευκάδας ότι θα προβεί στην υλοποίηση προγραμμάτων συμβουλευτικής και κατάρτισης με σκοπό την αντιμετώπιση των απολυμένων-ανέργων στους κλάδους Λιανικού Εμπορίου, Εμπορίας-Διακίνησης και Συντήρησης Αυτοκινήτων και Κατασκευών Δομικών Υλικών. Η παρακολούθηση των προγραμμάτων κατάρτισης διάρκειας 280 ωρών είναι επιδοτούμενη με €5 (μικτό) ανά ώρα κατάρτισης (280ώρες Χ 5€ = 1400 € μικτά).  Το Επιμελητήριο Λευκάδας καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής (Γολέμη 5-7 Λευκάδα, τηλέφωνο 2645022384, ebelef@otenet.gr – αρμόδια υπάλληλος Δήμητρα Κρητικού.

Την 1η εβδομάδα λειτουργίας της Δομής Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων ο κόσμος της Λευκάδας ανταποκρίθηκε θετικά σε αυτή την προσπάθεια της EQUAL. Αρκετοί ήταν οι πολίτες όλων των ηλικιών που πέρασαν από το γραφείο του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού για να ενημερωθούν για τις διαθέσιμες θέσεις και να πάρουν τα στοιχεία επικοινωνίας που τους ενδιέφεραν. Ο πίνακας αναρτιέται επίσης στην ιστοσελίδα του Οργανισμού www.equalsociety.gr και στην ειδική ιστοσελίδα ευρέσεως εργασίας www.zhteitai.gr ενώ αποστέλλεται αυτούσιος και στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Προσεχώς, η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων θα ενισχυθεί με επιπλέον πληροφορίες για προγράμματα επιχειρηματικότητας μέσω ΕΣΠΑ, εργασιακά και ασφαλιστικά θέματα και συντάξεις.  Για τους νέους θα παρέχονται πληροφορίες για σπουδές, μεταπτυχιακά και προπτυχιακά προγράμματα, υποτροφίες και προγράμματα εθελοντισμού και πρακτικής εργασίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο γραφείο της EQUAL SOCIETY που βρίσκεται στην Γουιλιέλμου Δαίρπφελδ και Δημήτρη Βερροιώτη γωνία, 1ος όροφος, Κεντρική Πλατεία Λευκάδας.  Τηλέφωνο επικοινωνίας: 26450 22578. Email: info@equalsociety.gr  Ιστοσελίδα:  www.equalsociety.gr

Θέσεις εργασίας στη Λευκάδα (“κλικ” εδώ)

ΠΗΓΗ: prisma951.gr

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Παράταση εκτέλεσης των λιμενικών έργων του καταφυγίου τουριστικών σκαφών στην περιοχή Γένι του όρμου Βλυχού Λευκάδα

Με απόφαση της ΓΕΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ ΧΩΡΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ & ΕΛΕΓΧΟΥ εκκρίθηκε: Η παράταση της […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *