Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
18 Φεβρουαρίου 2019

Οι συνταξιούχοι του ΝΑΤ θα μπορούν να εκτυπώνουν οι ίδιοι τις Βεβαιώσεις Αποδοχών για φορολογική χρήση

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΝΑΤ, λειτουργεί από την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31/05/2013 η νέα ηλεκτρονική υπηρεσία (στην ιστοσελίδα www.nat.gr), που θα επιτρέπει στους Συνταξιούχους να εκτυπώνουν οι ίδιοι τις Βεβαιώσεις Αποδοχών του ΝΑΤ-ΚΕΑΝ, για όλες τις κατηγορίες σύνταξης  (γήρατος, αναπηρίας, θανάτου ).

Η νέα υπηρεσία, θα εξυπηρετεί και τους συνταξιούχους ΝΑΤ-ΚΕΑΝ, που ζουν στο εξωτερικό και για πρώτη φορά θα έχουν άμεση πρόσβαση στις Βεβαιώσεις Αποδοχών από τον τόπο κατοικίας τους, χωρίς να χρειάζεται να απευθυνθούν στις Υπηρεσίες του ΝΑΤ στην Ελλάδα.
Μέχρι σήμερα, οι Βεβαιώσεις Αποδοχών Συνταξιούχων αποστέλλονταν Ταχυδρομικά από τις Υπηρεσίες του ΝΑΤ.Η Βεβαίωση Αποδοχών που θα εκδίδεται, θα είναι ΕΝΙΑΙΑ για ΝΑΤ-ΚΕΑΝ.Για την εκτύπωση της βεβαίωσης αποδοχών, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε:

  •  τον Α. Φ. Μ.      (Αριθμός Φορολογικού Μητρώου)
  •  τον Α. Μ. Κ. Α. (Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)
  •  τον Α. Μ. Σ       (Αριθμός Μητρώου Συνταξιούχου)

Περισσότερα εδώ (ιστοσελίδα ΝΑΤ).

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Εφιάλτης στο Δρόμο με τα ΑΤΜ: η γκρανγκινιολική ρητορική των κομμάτων εξουσίας και η (πρόσκαιρη) υποχώρηση του Μεσαιοχωριτισμού

του Θεόδ. Κουτρούκη*, Πανεπιστημιακός Θα θυμάστε πως μετά το 1997 η ΝΔ του Κώστα Καραμανλή υιοθέτησε τη ρητορική του «Μεσαίου […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *