Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
19 Φεβρουαρίου 2019

Απασχόληση φοιτητών ΤΕΙ σε επιχειρήσεις της Λευκάδας κατά τους θερινούς μήνες

Το Επιμελητήριο Λευκάδας σε συνεργασία με το Τμήμα Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και στην Οικονομία του Τ.Ε.Ι. Λευκάδας κάνει γνωστό στα μέλη του ότι είκοσι έξι φοιτητές του παραπάνω τμήματος επιθυμούν να παραμείνουν στην Λευκάδα κατά τη διάρκεια των θερινών μηνών και να εργαστούν σε τοπικές επιχειρήσεις.

Επισημαίνουμε ότι πολλοί από τους ενδιαφερόμενους εκτός από τις γνώσεις που αφορούν το αντικείμενο των σπουδών τους έχουν προϋπηρεσία σε διάφορους τομείς (σερβιτόροι, καμαριέρες, υποστήριξη οργάνωσης εκδηλώσεων, μπουφέ, πωλητές, delivery, γεωργικές εργασίες, κτλ) και θα ενδιαφέρονταν να απασχοληθούν και σε τέτοιου είδους επιχειρήσεις.

Παρακαλούμε πολύ τις επιχειρήσεις που θα ήθελαν να απασχολήσουν προσωπικό – φοιτητές του ΤΕΙ Λευκάδας, να γνωστοποιήσουν με mail στο Επιμελητήριο Λευκάδας (ebelef@otenet.gr) την πρόθεσή τους αυτή, ούτως ώστε να προωθήσουμε το αίτημά τους.

Για τη Διοικητική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Σκιαδαρέσης

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Η υποβάθμιση του Συμβουλίου δεν μπορεί να γίνει κατάργηση με τις τηλεδιασκέψεις των μνημονιακών δυνάμεων

ΠΡΟΣ 1.Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Σπύρο Σπύρου, 2.Πρόεδρο Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Νίκο Μηλιώτη 7-8-2013 ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤ ΕΞΑΙΡΕΣΗ […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *