Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
8 Αυγούστου 2022

Νίκος Κονιδάρης στον Prisma 95,1: «Προσβολή προς το Μεγανήσι η υποδοχή του Ριμπολόβλεφ από τον Δήμαρχο Λευκάδας!»

Με την ιδιότητα του Μεγανησιώτη, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ο Νίκος Κονιδάρης μίλησε στον Prisma 95,1 και εξέφρασε τον προβληματισμό του όσον αφορά την «νέα σελίδα» του Σκορπιού.

Ο κος Κονιδάρης εξέφρασε αμφιβολίες  για το ποιος είναι ο νέος ιδιοκτήτης, καθώς και για τον σκοπό της αγοράς, αναρωτήθηκε  ποιες οι προθέσεις του για τυχόν αξιοποίηση του, αν εφαρμόσθηκαν στην διαδικασία αγοροπωλησίας οι κείμενοι νόμοι και τέλος αν έγινε σεβαστή η βούληση του Ωνάση όπως εκφράσθηκε στην διαθήκη του πέρασαν σε δεύτερη μοίρα.

Για άλλη μια φορά όπως και στην επιστολή του έκανε λόγο για μια επικοινωνιακή καταιγίδα, όπου πρωτοστάτησαν τα αδηφάγα ΜΜΕ και στην οποία «τσιμπήσαμε» πολλοί από εμάς  για διάφορους λόγους.

Ιδιαίτερα επικριτικός ήταν ως προς τον Δήμαρχο Λευκάδας κο Αραβανή ο οποίος και υποδέχτηκε τον Ρώσσο Μεγιστάνα, ενώ ο Σκορπιός ανήκει στον Δήμο Μεγανησίου, κάνοντας λόγο για θεσμική εκτροπή.

Όπως δήλωσε το πρωτόκολλο επιβάλλει ο Δημοτικός Άρχοντας ενός τόπου να δέχεται στο Δημαρχείο ακόμη και του Πολιτειακούς Άρχοντες σε ένδειξη τιμής προς τον τόπο, εκτός εξαιρετικών γεγονότων, ο κ. Αραβανής δεν δίστασε να παρακάμψει  τον Δήμαρχο Μεγανησίου, στην περιφέρεια του οποίου ανήκει διοικητικά ο Σκορπιός και πήγε στο νησί  και  υποδέχθηκε τους νέους ιδιοκτήτες. Ευτέλισε έτσι τον θεσμό του Δημοτικού Άρχοντα αντιστρέφοντας την τάξη.

Ζήτησε μάλιστα από τον Δήμαρχο Μεγανησίου κ. Ζαβιτσάνο να αποκαταστήσει την χαμένη τιμή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και να αντιδράσει στην προσβλητική για το Μεγανήσι  συμπεριφορά του κ. Αραβανή.

Ακούστε τη συνέντευξη εδώ.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *