Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
28 Μαρτίου 2024

ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Η Κέρκυρα στο σκοτάδι, στα σκουπίδια και με αφρικανικό αεροδρόμιο

Καθημερινές Εικόνες από μία Κέρκυρα Καταληστεμμένη από φόρους του κράτους της αθηνο-μερκελικής ολιγαρχίας,

Με αφρικανικές συνθήκες στο Αεροδρόμιο,

Με σκοτεινή τη Παραλικαή της Γαρίτσας σαν να είχαν προηγηθεί βομβαρδισμού,

Με λοφίσκους και αμάζευτα τα σκουπίδια έξω από τους κάδους ακόμα και δίπλα σε φημισμένα εστιατόρια !…

5-6-2013

Οι επισυναπτόμενες φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους για τη καθημερινή εντεινόμενη υποβάθμιση της καθημερινότητας των Κερκυραίων και τη καθημερινή πολύ κακή εικόνα-δυσφήμηση  για τον τουρισμό της Κέρκυρας.

1. Η παραλιακή  της Γαρίτσας εδώ και πάρα πολλά βράδυα είναι χωρίς φώτα και από τις δύο μεριές της στο μεγαλύτερο μέρος της. Μόλις νυχτώσει οι Κερκυραίοι  και οι τουρίστες, αλλά και όσοι κάνουν τζόγκιγκ ή αθλητικό περπάτημα σταματούν τη βόλτα για να μη σκοτωθούν. Τα φώτα της πλευράς του δρόμου προς τη θάλασσα ανήκουν στον ..ΟΛΚΕ, τα φώτα από τη πλευρά της πόλης ανήκουν στον …Δήμο !

Και τα μεν και τα δε σβηστά ! Δέκα χρόνια βολευτές ( και κάποια ως υπουργοί της Αθήνας)  η κ.Γκερέκου-Βοσκοπούλου και ο κ. Δένδιας

ούτε αυτό το απλό πρόβλημα δεν θέλησαν να λύσουν ! Μόνη τους έννοια να διορίζουν δικούς τους ανθρώπους στις διοικήσεις του ΟΛΚΕ.

2. Τα σκουπίδια σωρός και αμάζευτα έξω από κάδους στη Δασιά η φωτο της ημέρας είτε μεσάνυχτα Σαββάτου προς Κυριακή στην Ιωάννη Καποδίστρια στο Λιστόν. Σε πολύ ..πολυσύχναστες περιοχές !

3. Αεροδρόμιο Κέρκυρας με καθαρά κέρδη είκοσι πέντε εκατομμύρια ευρώ το χρόνο στην Αθήνα αλλά με συνθήκες αφρικανικές: Οι φωτογραφίες είναι Κυριακή μεσημέρι. Είχε προηγηθεί 2 ΏΡΕς πριν μία βροχούλα. Για να προσγειωθεί ή απογειωθεί αεροπλάνο έρχονται 2 περιπολικά να κλείσουντο δρόμο, η παράκαμψη είναι όνειρο θερινής νυχτός   για τους βολευτές !

Με τη παραμικρή βροχούλα πλημμυρίζει ακόμα και ο κακότεχνος δρόμος στο  ένα ρεύμα πορείας και τα αυτοκίνητα μπαίνουν στο αντίθετο ρεύμα πορείας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται . Η μικρή αίθουσα αναχωρήσεων αναγκάζει τους ξένους τουρίστες να περιμένουν στην ουρά για τσεκάρισμα …έξω από το αεροδρόμιο ! ! !

Ενώ η κ.Γκερέκου, ο κ.Δένδιας, ο κ.Σπύρου, οκ.Σκούρτης, ο κ.Τρεπεκλής ζούν μέσα στη χαρά τους και στα προνόμια της  εξουσίας τους ! Και ταξιδευτές ! ! ! Από Αυστραλία μέχρι Αμερική ! Και δεν μπορούν όλοι τους ούτε τα φώτα της αγαπημένης των Κερκυραίων και των Ξένων Παραλιακής Λεωφόρου Γαρίτσας να ανάψουν !

[wzslider transition=”‘flash'” info=”true”]

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights