Τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, κ. Σπύρο Σπύρου, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του, ο κ. Μπούρας Γεώργιος, Υποναύαρχος, Ανώτατος Διοικητής Νομού Αττικής, και Επιθεωρητής Δυτικής Ελλάδος και Ιονίων Νήσων. Επίσης στη συνάντηση παρευρέθηκε ο Αρχιπλοίαρχος, Διοικητής 3ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος, κ. Ράπτης Σταμάτης, καθώς επίσης και ο Κεντρικός Λιμενάρχης Κέρκυρας, κ. Σπύρος Κοντομάρης.
Η επίσκεψη είχε ενημερωτικό χαρακτήρα, συζήτησαν θέματα που αφορούν τις θαλάσσιες συγκοινωνίες – λιμενικές εγκαταστάσεις και την ασφάλεια στην ναυσιπλοΐα.

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης τους ενημέρωσε για τις ενέργειες που έχει δρομολογήσει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, σε σχέση με τις λιμενικές εγκαταστάσεις και την προσβασιμότητα των Νησιών μας
Επίσης ο κ. Σ. Σπύρου αναφέρθηκε και στα προβλήματα που έχουν προκύψει από τις ακυρώσεις δρομολογίων, εγκεκριμένων από το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών.
Επίσκεψη θα πραγματοποιήσει αύριο, 4 Ιουνίου 2013, ο Υποναύαρχος κ. Γ.Μπούρας, με τους επικεφαλής των Σωμάτων Ασφαλείας (Πυροσβεστική, Αστυνομία, Λιμενικό) στα Διαπόντια Νησιά.
Στην επίσκεψη αυτή θα συμμετάσχει και ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Σπύρος Σπύρου.
(ΔΤ ΠΙΝ)
