Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
8 Αυγούστου 2022

Χάνουμε το στοίχημα για ποιοτικό τουρισμό, βαδίζουμε στα χνάρια του Νυδριού

Έγιναν οι Φλοτίλες  περιζήτητοι πελάτες !

Έκλεισε ένα πολυτελές εστιατόριο το Μεγανήσι, στο Βαθύ, και δυο νέα ταχυφαγεία είναι στα σκαριά. Αυτό θα πει αναβάθμιση τουριστικού προϊόντος! Εν τω μεταξύ οι βίλες που έμειναν απλήρωτες λόγω της πτώχευσης γνωστής εταιρείας,  δόθηκαν προς ενοικίαση σε νέες τιμές που αντιστοιχούν στο 60% των περυσινών και οι τουρίστες που κυκλοφορούν είναι κυρίως των πρώην ανατολικών χωρών με περιορισμένη αγοραστική δύναμη.

Οι τιμές στα δωμάτια διολισθαίνουν παρά το υψηλός κόστος συντήρησης και τα περισσότερα είναι άδεια επί του παρόντος. Τώρα οι μαγαζάτορες μας λένε ότι τα κέρδη, εξαιτίας της αυξημένης κίνησης του Πάσχα, γρήγορα εξανεμίστηκαν  και κρατούν καλού-κακού μικρό καλάθι περιμένοντας τη συνέχεια. Γενικά εμείς διαπιστώνουμε  ότι η όποια κίνηση είναι στην πλειοψηφία της από κότερα γνωστών εταιρειών, πράγμα που σημαίνει ότι κάποια μαγαζιά κινούνται επιλεκτικά, με την πλειοψηφία να μην μπορούν  να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.

Ένα είναι βέβαιο, πως η  εξέλιξη  της τουριστικής περιόδου ακόμα δεν αναποκρίνεται στις εξαγγελίες για 17 εκατομμύρια επισκέπτες. Πιθανόν να μας εκπλήξει η συνέχεια !

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *