Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
19 Ιανουαρίου 2022

Αποστολή του mylefkada στον Σκορπιό (video)

Η  αποστολή του mylefkada.gr στον Σκορπιό χθες με την υλικoτεχνική και ουσιαστική  υποστήριξη  και του meganisinews.gr. 

Χθες στις 11:50 πμ αναχώρησαν κι οι Ριμπολόβλεφ απ’ το Σκορπιό, ο οποίος πλέον επέστρεψε σε γνώριμους ρυθμούς. Στο νησί  ουσιαστικά έγιναν μικροεπεμβάσεις, προκειμένου να επιτευχθεί η σύντομη παραμονή των υψηλών προσκεκλημένων του.

Μένει πλέον να δούμε εάν θ΄αρχίσει συντονισμένο πρόγραμμα ανακαίνισης κι αγώνας δρόμου μέχρι τον Αύγουστο, οπότε και θα γίνει σύμφωνα με πληροφορίες μας η νέα επίσκεψη της οικογένειας, ή θα προτιμηθεί οι εργασίες να αναβληθούν για τον Σεπτέβριο μετά το πέρας της προγραμματισμένης περιόδου διακοπών της.

Εάν προτιμηθεί η δεύτερη λύση, τότε αναμένεται εκτός του ιδιωτικού  αεροπλάνου  της οικογένειας να γίνει γνωστό και το υπερπολυτελές σκάφος τους, μια που δύσκολα θα καταφέρει το τεχνικό επιτελείο που έχει αναλάβει την ανακαίνιση του Σκορπιού να τον καταστήσει λειτουργικό σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα .

Εν τω μεταξύ σχολιάζεται το γεγονός τόσο της μετάβασης του δημάρχου Λευκάδας κ. Κώστα Αραβανή στο Σκορπιό για την υποδοχή των Ριμπολόβλεφ, όταν  η επίσημη πολιτεία κρατάει έστω  “τύποις” κάποια απόσταση, όσο και το γεγονός της απουσίας των θεσμικών του Μεγανησίου από την υποδοχή/συνάντηση, σ’ ένα νησί που διοικητικά και αδιαμφισβήτητα ανήκει στον δήμο Μεγανησίου.

Δείτε το video εδώ.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *