Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
23 Σεπτεμβρίου 2023

Το «ξανθό γένος» θα σώσει και τη Λευκάδα. Επιβεβαιώνεται η προφητεία του Πατροκοσμά;

Η  συνάντηση του δήμαρχου Λευκάδας κ. Κώστα Αραβανή στον Σκορπιό με τον Ρώσο μεγιστάνα Ριμπολόβλεφ και  την κόρη του μας  έβαλε σε υποψίες ! Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα δήλωσε κατόπιν ο ίδιος ο δήμαρχος σε site της Λευκάδας:

«Από την πρώτη συνάντηση απ’ ότι κατάλαβα, σκέφτονται να βοηθήσουν έμμεσα κι άμεσα ην περιοχή, πιστεύω αυτής της διαχείρισης θα τύχουμε κι εμείς σαν δημοτική αρχή και θα το ζητήσουμε…. Θέλουν να χτίσουν σχέσεις με την τοπική κοινωνία κι αν υπάρχουν κάποια αιτήματα, εμείς θα τους τα διαβιβάσουμε κι ελπίζουμε κάποια από αυτά να έχουν τύχη».

Έπειτα κάναμε έναν υπολογισμό: 7 εκατομμύρια χρέη του Δήμου Λευκάδας + 2 οικόπεδο  Βαρδάνια ΤΑΙΠΕΔ + νέο νοσοκομείο + διαπλάτυνση Διαύλου + αγκυροβόλιο Βασιλικής + διαχείριση σκουπιδιών + υπόγεια ζεύξη Λευκάδας + πρόγραμμα leader + έργο τηλεμετρίας + ολοκλήρωση βιολογικού Ελλομένου + επαναγορά της μαρίνας Λευκάδας ( είναι τουρκικών συμφερόντων) κ.λπ., μας βγήκε ένας λογαριασμός που ξεπερνούσε την αγορά του Σκορπιού.

Λιγάκι δύσκολο μας φαίνεται έτσι να συμβεί. Και αναζητήσαμε άλλα πιθανά σενάρια, όπως :

Θα μπορούσαμε  να δανειστούμε από το Ρώσο το ελικόπτερο, να αναγκάζαμε κάποιους να το γεμίσουν, μήπως και γλυτώσουμε οι υπόλοιποι, αλλά κι αυτό δύσκολο (όχι ακατόρθωτο) ακούγεται.

Μια αρκετά καλή πιθανότητα, μια που εκλογές έρχονται, είναι εκείνη  της εκλογής δημάρχου που να μοιάζει λιγότερο του Γιώργου Παπαδάκη, οπότε να΄χουμε ελπίδες  συναισθηματικού επηρεασμού της νέας ιδιοκτήτριας μέσω των αστάθμητων παραγόντων. Κι αυτή η λύση, όμως, χλωμή μας φαίνεται,  μια που χρόνια τώρα έχουν «μουμιοποιηθεί» στις καρέκλες τις εξουσίας οι ίδιοι άνθρωποι.

Βέβαια, ανοιχτή πάντα μένει η τελευταία  και η πιο εύκολη επιλογή, να ζητήσουμε να μας δανείσει ο Ρώσος το αεροπλάνο και μαζικά να φύγουμε μετανάστες στο εξωτερικό.

Μένει να δούμε πως θα επαληθευθεί  κι αυτή η προφητεία!

1 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights