Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
29 Μαρτίου 2024

Σεμινάρια, Ημερίδες, Εκδηλώσεις στη Λευκάδα

Στη Λευκάδα το 6ο Πανελλήνιο και 5ο Πανευρωπαϊκό Νοσηλευτικό Συνέδριο – (23 – 26 Μαΐου 2013 – Ο Αριστείδης Δάγλας Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής)

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (27 και 28 Μαΐου)

Πρόσκληση 3ης Συνάντησης Τουριστικών Φορέων  Προορισμών Αεροδρομίου Ακτίου

Θέμα: Απολογισμός παρουσίας στις τουριστικές εκθέσεις Ρωσίας, λοιπές άλλες ενέργειες και συζήτηση για μελλοντικές ενέργειες και σύναψη συνεργασίας με αεροπορικές εταιρείες low cost

  Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην Λευκάδα τη Τρίτη 28 Μαΐου 2013 και ώρα 18.30 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Λευκάδας.

 Η παρουσία σας στην ημερίδα αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για τη συνέχιση του εγχειρήματος. Σε περίπτωση κωλύματος σας παρακαλούμε να ορίσετε αντικαταστάτη σας, ο οποίος ωστόσο θα μπορεί να δεσμεύσει τον φορέα που θα εκπροσωπήσει όσον αφορά τις αποφάσεις που θα ληφθούν στην συνάντηση.

Η συνάντηση θα είναι ανοιχτή για όλους τους τουριστικούς επιχειρηματίες και τα στελέχη του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα.

Ατζέντα  Συνάντησης Τουριστικών Φορέων  

  • Απολογισμός παρουσίας στις τουριστικές εκθέσεις Ρωσίας
  • Λοιπές άλλες ενέργειες που υλοποιήθηκαν
  • Διερεύνηση συνεργασίας νέων αεροπορικών συνδέσεων με εταιρείες χαμηλού κόστους και δυνατότητες χρηματοδότησης από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς
  • Συζήτηση για μελλοντικές ενέργειες

 Ο Πρόεδρος

 Σωτήρης Σκιαδαρέσης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

Απολογισμός ενεργειών και μελλοντικές  ενέργειες

 για την τουριστική προβολή της Λευκάδας

 Το Επιμελητήριο Λευκάδας σε συνεργασία με όλους τους τουριστικούς φορείς  καλεί όλους τους επιχειρηματίες και τα στελέχη του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα του Νομού Λευκάδας σε ημερίδα όπου θα παρουσιαστεί ο απολογισμός των τουριστικών ενεργειών του φορέα για την περίοδο Ιανουαρίου – Απριλίου 2013. Επίσης, θα ακολουθήσει συζήτηση  για μελλοντικές ενέργειες καθώς και για το ενδεχόμενο της σύναψης συνεργασίας με αεροπορικές εταιρείες low cost.

 Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 27 Μαΐου 2013 και ώρα 18:30

στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Λευκάδας (Γολέμη 5-7, 2ος όροφος Λευκάδα)

 Η παρουσία σας στην ημερίδα αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για τη συνέχιση των προσπαθειών μας.

Ημερίδα για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο στη Λευκάδα – (01-06-2013 ημέρα Σάββατο και ώρα  19.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Πνευματικού Κέντρου)

Επιμελητήριο Λευκάδας. Τουριστική ημερίδα – (Δευτέρα 27 Μαΐου 2013)

0 Shares

Σχετικά άρθρα

“Ναι” στο πολυνομοσχέδιο για την εκταμίευση της δόσης από τον βουλευτή Λευκάδας Θοδωρή Σολδάτο. Ανοίγει ο δρόμος για την επιστροφή του στην ΝΔ

Ψηφίστηκε στην Ολομέλεια, με 168 ψήφους, 123 «όχι» και ένα «παρών», το πολυνομοσχέδιο με τα μέτρα για την εκταμίευση της […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights