Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
31 Ιουλίου 2021

Προκηρύχθηκαν 4 θέσεις επικουρικών ιατρών στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας. Μία αφορά θέση Παιδίατρου

Με απόφαση του Υπουργού Υγείας, κ. Ανδρέα Θ. Λυκουρέντζου, προκηρύχθηκαν τετρακόσιες πέντε (405) θέσεις επικουρικών ιατρών για την ενίσχυση του επιστημονικού προσωπικού των νοσοκομειακών μονάδων της χώρας.

Οι επικουρικοί ιατροί θα εργαστούν με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου δωδεκάμηνης διάρκειας, ενώ η επιλογή τους πρόκειται να πραγματοποιηθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα και μέσω των προβλεπόμενων εκ του νόμου διαδικασιών.

Με την παραπάνω απόφαση του Υπουργού Υγείας συνεχίζεται αταλάντευτα η στελέχωση των δομών του Εθνικού Συστήματος Υγείας, ενώ προς την ίδια κατεύθυνση, αναμένεται να ανακοινωθεί η υλοποίηση του σχεδιασμού ενίσχυσης των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας και των νοσηλευτικών μονάδων της νησιωτικής Ελλάδος.

Ειδικά για τη Λευκάδα:

6Η Υ.ΠΕ

ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΓΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

1

6Η Υ.ΠΕ

ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑ ΓΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

1

6Η Υ.ΠΕ

ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΑ Ή ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ Ή ΓΕΝΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΓΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

1

6Η Υ.ΠΕ

ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΓΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

1

ΠΗΓΗ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Το “νερό” η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι; Παραίτηση του Αντιδημάρχου Σφακιωτών Γιώργου Κούρτη

Mας  προϊδεάζει και για άλλον,  ο έγκριτος  δημοσιογράφος  Παναγιώτης Κουνιάκης Η είδηση κυκλοφορούσε εδώ και μέρες για επικειμένη ηχηρή παραίτηση στην […]

ΠΙΝ: Συσκέψεις υπό τον Υπουργό Δημοσίας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη στην Κέρκυρα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                Κέρκυρα 17 Μαΐου 2013 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ                        ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                                                            Ταχ. Δ/νση: Αλυκές Ποταμού                         49100, Κέρκυρα                                         Τηλ: […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *